Linkse traantjes: ‘Freedom Convoy’ legt Ottawa, Canada plat

In Canada is de bevrijdingsactie in de hoofdstad Ottawa zopas zijn tweede week ingegaan. Meer dan 1000 voertuigen houden het parlementaire hart van Canada volledig bezet, en tienduizenden mensen hebben de voorbije dagen opnieuw hun steun betuigd. Tegelijk breidt de actie uit naar de rest van het land, met optochten en kleinschalige blokkades.

De liberale Canadese dictatuur raakt intussen volledig in paniek. De leugenpers beweert dat de acties ‘gewelddadig’ zouden zijn – terwijl de enige bekeuringen die er intussen uitgeschreven zijn gaan over wat wildplassen en te luid toeteren. Op beelden is te zien hoe er leuk gedanst en gefeest wordt. De Canadese linkse drol Trudeau beweerde vorige week dat het maar om ‘een klein groepje’ ging – waarna hij hals over kop met zijn gezin op de vlucht moest slaan.

Links Canada eist vervolgingen, boetes, en grof geweld, maar voorlopig zonder resultaat. Linkse advocaten proberen de actievoerders zelfs te doen veroordelen tot een boete van 9 miljoen dollar wegens ‘overlast’, maar die lachen daar eens hartelijk mee. De burgemeester van Ottawa heeft intussen de ‘noodtoestand’ uitgeroepen, in de hoop zo het leger in actie te krijgen; maar daar houdt men de boot af.

De politiehuurlingen van het regime proberen intussen wel de vrijheidsstrijders te provoceren, door hun brandstof in beslag te nemen en door mensen aan te houden die de activisten voedsel en water brengen. Er wordt ook gedreigd een kooktent af te breken, omdat die zou gebouwd zijn op land van de Indi-hahanen. (Net als de VS heeft ook Canada een stel huppelende trommelaars die ontdekt hebben dat ‘afstammen van Indi-hahanen’ een fijne bron van inkomsten uit blank geld is.)

De blanke vrijheidsstrijders gaan intussen koppig door, beginnen aan hun tweede bezettingsweek en kondigen aan: dit gaat door tot de finish, tot alle dictatoriale coronamaatregelen afgeschaft zijn.

Via Telegram loopt intussen de mobilisatie voor een konvooi naar Brussel volgend weekeinde. De groep ‘Belgium Convoy’ heeft intussen 10.000 leden.

4 comments

 1. Hier een geweldige reportage van Red Ice met oa. een Canadese Nationalist ter plaatse van het Trucker-Convoy + een interview met een andere lokale nationalist die toelichting geeft over de waanzinnige politieke situatie in Canada.

  En als shockerende bonus; een linkse professor die pedofilie goedpraat met kinderen van 1 jaar. Pure evil.

  https://odysee.com/@redicetv:1/canada-hold-the-line-pedo-professors-and-crazy-russian-conspiracies-ff-ep155:8

 2. Ondertussen zijn Quebec, Toronto en Saskatchewan (prov.) ook reeds bezet met trucks en SUV’s evenals Coutts en Alberta (grenzen). Depannage firma’s die door de politie opgeroepen werden om met hun zwaar materiaal de trucks weg te slepen, hadden uitvluchten zoals “al mijn chauffeurs hebben covid, of mijn depanneur is defect” er was zelfs eentje bij die vrolijk zei “wij kunnen niet want onze depanneurs staan ook tussen de actie voerende truckers”. In eider geval denk ik dat het nog een tijdje zou kunnen duren want deze Canadezen zijn toch wel iets taaier als het Europese volkje volgens mij.

 3. Ja maar ambulance en pompiers moet wel steeds door kunnen rijden, hé !

  1. Dat is nou net datgene waar de truckers steeds acht op hebben geslagen.
   Continue is er een rijbaan vrijgebleven om de hulpdiensten doorgang te verlenen, zo ook aan de geblokkeerde grensovergangen.
   CNC de grootste leugenmedia outlet van Canada heeft vanaf dag 1 de truckers proberen te demoniseren en downplayen en dat liep niet vlotjes dus moesten de nodige leugens in elkaar geflanst worden waarbij een geconfedereerde vlag en hakenkruisvlag te zien waren.
   Helaas werden deze personen al snel ontmaskert als linkse activisten.
   Nu de noodtoestand is uitgeroepen in Ottawa en men het liefst het leger in zou zetten lopen de spanningen op en naar mijn mening zou het dus zo maar kunnen zijn dat in andere grote steden de acties opgevoerd gaan worden

Comments are closed.