Schokkende reportage over prik-aanpak GGD bij tieners

Met de titel ‘Undercover bij de GGD’ staat inmiddels een reportage digitaal, waarvan de doelstelling was om de werkwijze van de Gemeentelijke gezondheidsdienst (GGD), voor het prikken van het COVID-19-vaccin bij minderjarigen van 12 t/m 17 jaar, tegen het licht te houden. De reportage is gemaakt door de politieke partij Forum voor Democratie in samenwerking met journaliste Sietske Bergsma. Het is een schokkende verzameling van video-opnamen, waarbij naar voren komt dat de GGD de wettelijke regels overtreedt bij het adviseren van minderjarigen over de prik.

De reportage zit vol met twijfelachtige antwoorden en suggesties van artsen en medewerkers werkzaam bij de GGD. Zo wordt een minderjarige jongen tegen zijn de ouders opgezet, gestuurd om hen voor te liegen en geduwd om toch het vaccin te nemen. Op vragen over de bijwerkingen beweert een arts van de GGD dat er nauwelijks bijwerkingen zijn na het inspuiten van het vaccin, dat het vaccin veilig is, omdat er heel veel studies naar zijn gedaan.

De rol van de GGD in Nederland is erin gelegen het coronavirus zo goed mogelijk in te dammen en de effecten ervan op de (volks)gezondheid zo beperkt mogelijk te houden. Onder toezicht van artsen worden in het land op de verschillende locaties van de GGD de vaccins en boosters tegen het coronavirus ingespoten. In een verklaring op de rapportage gaat de GGD niet in op wat medewerkers van de organisatie zeggen, maar beschuldigt de makers van ‘knip- en plakwerk’ en die zouden hiermee ‘uitvoerders van het dit beleid tot doelwit’ maken.

3 comments

  1. ”de GGD niet in op wat medewerkers van de organisatie zeggen, maar beschuldigt de makers van ‘knip- en plakwerk’ en die zouden hiermee ‘uitvoerders van het dit beleid tot doelwit’ maken.”

    Is dat niet wat de Nederlandse Linkse media al jaren doet? Pure projectie.

Comments are closed.