In de Nederlandse Tweede Kamer werd gisteren gedebatteerd over de situatie in Oekraïne. Het regime Rutte 4 heeft al legermateriaal die kant op gestuurd en blijft bij het verhaal dat Rusland op elk moment met zijn leger Oekraïne gaat binnenvallen. In het debat kregen de liberale oorlogsstokers stevig tegengas van Thierry Baudet van Forum voor Democratie (FvD), die hen verweet Europa op de rand van oorlog te brengen en bewust niet op te komen voor de Nederlandse belangen.

De kritiek was raak in de richting van Rutte 4;

Als je doel is om Europa op de rand van oorlog te brengen en zo de Verenigde Staten van Europa dichter bij te brengen omdat je een externe vijand creëert en zo, als je doel is om de Nederlandse economie ten gronde te richten….

Maar als je wil opkomen voor de Nederlandse belangen en vrede en veiligheid in de wereld dan doen we het helemaal fout.

We zijn bezig om de Amerikaanse verdeel-en-heers politiek gestand te doen.

En hoe Baudet het zelf ziet;

Mijn visie is, Europa zou een brugfunctie moeten zijn tussen oost en west….

Het beste zou zijn om Oekraïne met klem te adviseren een neutrale staat te worden, zoals Finland en Oostenrijk. Het beste zou zijn om de Krim te erkennen en de relatie met Rusland, dat mooie grote land in het oosten, te verbeteren.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Baudet (FvD) groots in Oekraïnedebat: Opkomen voor de Nederlandse belangen en de stabiliteit in de wereld”

  1. ‘Niks geleerd van de geschiedenis’…voor het gemak is Baudet de hele Sovjet periode vergeten waarbij Rusland een bedreiging was voor heel Europa. Dit is nog altijd niet veranderd. Rusland is de natuurlijke vijand van Europa en Oekraïne is een broedervolk!

  2. Zeer ingenomen met zijn exposé dat ik avant la lettre geheel.onderschrijf. Nu nog zaak zijn FvD op die lijn te krijgen, want het is kritiekloos pro NAVO (budgetuitbreiding) en liet haar congres openen door USA ambassadeur Pete Hoekstra.

  3. Zeer goed beschreven Thierry

Trending

%d bloggers liken dit: