(VIDEO) Truckerskonvooi voor vrijheid naar Canadese hoofdstad Ottawa

Het lijkt erop dat de vrijheidsstrijders tegen de liberale coronadictatuur in Canada een nieuw wapen ontdekt hebben. Enkele dagen geleden vertrok een konvooi van truckers vanuit het Westen van het enorme land naar de hoofdstad Ottawa, die in het Oosten ligt. De reden: Canadese truckers moeten zich verplicht laten vaccineren, zoniet moeten ze in quarantaine gaan telkens ze de grens met de VS oversteken. Een aanval op hun vrijheid die de Canadese truckers dus niet pikken.

Waar het konvooi startte met slechts een beperkt aantal deelnemers groeit het onderweg aan als een sneeuwbal. Beelden op Twitter tonen dat het intussen om duizenden voertuigen gaat, en dat de kolonne vrijheidsstrijders steeds langer wordt. Gewone burgers die tegen de coronadictatuur zijn juichen de stoet toe, voorzien de truckers van water en voedsel, en sluiten zich aan met pickuptrucks en gewone auto’s. De stoet is intussen 75 kilometer lang (!) en zal, als ze zich dus plaatst rond Ottawa en halt houdt, de stad wellicht kompleet verlammen.

In de hoofdstad Ottawa maakt men zich grote zorgen. De kolonne zou morgen in Ottawa aankomen, en een deel maakt er geen geheim van, dat het omverwerpen van de liberale dictatuur het doel is. De politie waarschuwt de bevolking van de stad, en vooral de parlementsleden, voor files en protesten. Er wordt ook gevreesd dat de kolonne koers zal zetten naar de privéwoning van parlementsleden die de dictatuur mee hebben ingevoerd.

Net als de VS heeft Canada een lange vrijheidslievende traditie. Maar de voorbije jaren is ook Canada afgegleden naar een linksliberale dictatuur, waar eerst de woke-waanzin, en nu de coronahysterie de toon aangeeft. Het ziet er naar uit dat landelijk vrijheidslievend Canada voor het eerst in jaren massaal op straat in opstand komt. De rebellen zijn on the move – Canada gaat een boeiend weekeinde tegemoet.

Het Canadese voorbeeld werkt intussen inspirerend, want ook in de VS en overal in Europa worden Telegramkanalen opgestart om vrijheidskonvooien op poten te zetten. De Europese konvooien komen op 7 februari samen in Brussel. En daarmee ligt dus de volgende grote afspraak voor alle Vlaamse vrijheidsstrijders vast: tot op 7 februari in Brussel!

4 comments

 1. De VRT en de VTM en alle kritische (hahaha!!!) journalisten van de mainstreammedia staan intussen te springen om verslag uit te brengen over het konvooi van de vrijheidslievende truckers in Canada! Of vergis ik mij?

 2. Inmiddels gaan de donaties al richting de 7 miljoen dollar.

  $6.886.920 Is al ingezameld.

  Trudeau mag zijn straf niet ontlopen!!

 3. Het is nog veel heftiger dan hier geschreven wordt, want ondertussen is men bezig om de donaties te blokkeren die over heel Canada en de USA gedaan worden en de Chauffeurs als terroristen weg te zetten, let wel dit gaat over als de berichten kloppen over 5,5 Miljoen Dollar betaald door de bevolkingen.
  Ondertussen is Trudeau Ottawa ontvlucht en is hij in Quarantaine gegaan ondanks dat hij negatief getest is.
  De RCMP wilde de weg afsluiten tussen Toronto en Ottawa wegens slecht weer en sneeuw en zo, maar bloggers die aan die weg of dichtbij wonen zetten filmpjes op Youtube dat er prachtig helder weer is en alleen koud.
  Mensen staan in deze kou van tot – 20 graden celcius naast de weg om de Chauffeurs een hart onder de riem te steken en de algemene tendens is dat Trudeau eenvoudig op moet rotten, dus je kunt je voorstellen dat de regering nogal een probleem heeft daar en dat de dictatuur waarschijnlijk in de loop van de week gaat vallen.
  Het probleem is namelijk voor de regering dat er maar twee keuzes zijn.
  Alle mandaten opheffenof Trudeau verwijderen

Comments are closed.