Groot ophef de ochtend na de ‘Mars voor vrijheid, democratie en mensenrechten’: Nick Van Mieghem, actieleider van Voorpost Vlaanderen en één van de ‘vier van Mechelen’ is na afloop van de mars in mekaar geslagen door een bende antifascisten! Net zoals alle andere keren was de fiere Gentse havenarbeider Nick naar Brussel gekomen in zijn oranje werkkledij. Dit – naar eigen zeggen – omdat hij wil protesteren tegen het feit dat de dokwerkers misschien wel verplicht moeten gevaccineerd worden, net zoals de mensen die in de zorg staan.

Maar wat is er juist gebeurd? We vroegen het aan Nick zelf: “Het was tijd om naar huis te gaan en dus ging ik op zoek naar mijn bus. Ik vond die niet direct en dwaalde maar rond met mijn Vlaamse leeuwenvlag. Plots stootte ik op een bende in het zwart geklede en gemaskerde mannen. Antifascisten! Ik weet niet met hoeveel ze waren, maar het waren er veel! Voor ik het wist kreeg ik een hoop kloppen en stoten en viel ik met mijn hoofd tegen een pin van een smeedijzeren hek. Ik lag neer op de grond en die mannen bleven maar kloppen en trappen. Omstaanders die mij herkenden kwamen mij direct helpen, maar ook zij kregen een pak rammel. Toen het voorbij was snelde er iemand met een EHBO-kit toe die mij verzorgde. Ik wist even niet meer waar ik was, want ik had last van een black-out, maar dankzij de hulp van derden geraakte ik goed thuis.”

Nick van Mieghem, opgelapt na laffe aanval

Voor het geweld en de vernielingen die antifa aanrichtte had Nick geen goed woord over: “Heb je dat gezien, hoe ze die ruiten in de Europese wijk aan diggelen sloegen? Echt tuig is het!” Tot zo ver de getuigenis van Nick over de gebeurtenissen van zondag. Maar welk standpunt neemt Voorpost in betreffende vaccinatie of de coronamaatregelen?

“Voorpost houdt er geen standpunt op na in deze kwestie. De meningen over vaccinatie en aanverwante onderwerpen liggen nogal verdeeld, net zoals in de rest van de Vlaamse Beweging. Daarom laten we iedereen vrij om deel te nemen aan betogingen zoals deze in Brussel. Iedereen mag zelf kiezen.” Aldus Nick Van Mieghem.

In ieder geval zijn er steeds Voorposters aanwezig op de betogingen tegen de coronadictatuur, zowel in groepsverband als individueel. De mannen en vrouwen van Voorpost gaan gewoon mee op in de vrolijke sfeer die doorgaans heerst op deze betogingen: geen vlaggen, geen spandoeken, normaal gekleed, en vooral… vreedzaam. Je moet al erg opmerkzaam zijn om Voorposters als dusdanig te herkennen.

Met het uitlokken van rellen en het in elkaar slaan van onze vriend Nick Van Mieghem hebben de facebookvriendjes van King ‘Connah’ Rousseau het dus wel erg bont gemaakt in Brussel. Wat kwam Antifa daar eigenlijk zoeken? Op de webstek en de facebookpagina van het Antifascistisch Front (AFF) vindt men niet anders dan kritiek op de beweging die de coronamaatregelen aanklaagt. Voor het AFF is het allemaal één groot extreemrechts complot, terwijl de meeste mensen achter die beweging niks met politiek te maken hebben.

Het moet zijn dat Antifa geen eigen ideeën meer heeft. Ze kunnen blijkbaar alleen maar bestaan omwille van hun ingebeelde vijand: extreemrechts (lees: alles wat rechtser is dan het AFF). Alsof er ergens in een louche achterzaaltje een bende extremisten met een pinhelm op het hoofd en een dolk tussen de tanden snode plannen voor een staatsgreep aan het smeden is. Om het voor één keer in de taal van Shakespeare te zeggen: ‘Get a life!’.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

10 reacties op “Voorpost-actieleider Nick van Mieghem door Antifa in mekaar geslagen na betoging in Brussel”

 1. Persoonlijk ken ik Nick heel goed.
  Het is zeker niet iemand die gaat vechten of “stoken” integendeel, zeer gemoedelijk en vredelievend.
  Hij zal er zelfs alles aan doen om zoiets te vermijden.
  En gasten van Antifa zijn heel stoer in groep maar kom je ze alleen tegen gaan ze lopen van schrik, en een discussie aangaan is zeker niet aan hen besteed, enkel schelden.
  Spreek uit ervaring.
  Spoedig herstel Nick.

 2. Het wordt de hoogste tijd dat de ogen van “diva”Verlinden open gaan en dat ze ophoudt met haar leugen discours van “rechtse” relschoppers. Ze vergeet, voor de gemakkelijkheid, te vermelden dat de bendeleden van Conner Rousseau’s Antifascistisch Front(hij is lid sinds 2014) die als echte gangsters keet schoppen en alles kort en klein slaan: publieke en private eigendommen en daarbij tevens de manschappen van de openbare diensten viseren. De laffe verantwoordelijke politiekers voeren het hoge woord, nemen het ergste uitschot in hechtenis maar laten ze ‘s anderendaags terug vrij zonder zelfs maar een boete en dat ondertussen voor de 5de ontaardende betoging. Bedrijven, banken en private bewoners die voortdurend moeten opdraaien voor de vernielingen en financiële schade zijn het meer dan zat. De doorluchtige hoogheden zien verder geen problemen, de nodige hoge woorden en een klaar is kees. De afrekening zal echter later afgemeten worden aan het succes van de huidige oppositie partijen. En dan heeft de kiezer “weer geen gelijk” volgens de Vivaldisten. Het is de hoogste tijd dat “diva” Verlinden in plaats van te blijven lullen zonder stoppen in de nieuws programma’s het AFF bij hoogdringendheid bij wet laat verbieden en meneer Rousseau om uitleg vraagt.

 3. AFFofoob sinds mijn doop

  “Als het fascisme terugkomt, zal het als antifascisme zijn”, blijkt eens temeer te gelden

 4. Pot verwijt ketel: Voorpost verwijt Antifa geen standpunt in te nemen tegen anti-covidingelandij, maar doet het zelf ook niet.

  1. Henk der Niederlánder

   ajc Vierling!
   Je vergeet er even bij te vertellen dat de luitjes van de Voorpost het aan het individu zelf over laten of ze geprikt willen worden of niet.
   Wel zo makkelijk natuurlijk om op die manier een comment te plaatsen.
   Opvallend is echter dat keer op keer het Antifa gales op duikt om de zaak te slopen tijdens vreedzame demonstraties maar verder nooit met ook maar enoge oplossing kunnen komen.
   Wat mijbetreft eenvoudig heel Antifa als terroristische organisatie kwalificeren en veel rotzooi tijdens een demonstratie zal opgelost zijn

   1. De nagel op de kop.

   2. Het (extreem) crimineel politiek geweld in bende tegen een lid van Voorpost kan en mag niet goedgepraat worden. Wie geweld gebruikt tegen mensen met een andere politieke en/of maatschappelijke opinie is een crimineel en vormt een gevaar voor de maatschappij en de democratie. Het zooitje ongeregeld van ANTIFA wordt helaas tegen alle logica in beschermd door het links liberale regime. Dat is geen opinie maar een loutere vaststelling. En laat ons wel wezen moesten de mensen van Voorpost zich misdragen als het AFF zou de overheid ze al lang buiten de wet en achter de tralies hebben geplaatst. Dat gebeurt opmerkelijk niet met linkse gewelddadige private milities. Begrijpe wie kan. Mijn medeleven met de heer Nick van Mieghem. Ik wens hem een spoedig herstel. Persoonlijk was ik tot voor kort voorstander van de vaccinatieplicht en heb ondertussen drie prikken gekregen. Nu begin ik te twijfelen over de efficiëntie en het nut ervan. Er wordt geprikt à volonté en de enigen die beterschap zien zijn de producenten van de vaccins. Vaccins zijn de nieuwe jackpot voor de farmaceutische industrie.
    De orakels van Frank Vandenbroucke en Alexander De Croo zijn ondertussen, zoals gewoonlijk, loze politieke beloftes gebleken. Mijn geloof in de politiek, media en virologen heeft de bodem bereikt. Dus heb ik verleden zondag de vreedzame betogers moreel gesteund tegen de covidleugenaars uit de Wetstraat. Volhouden jongens en meisjes. Blijf de politiek wantrouwen. We zien het einde van de tunnel nog altijd niet. Wiens fout: van de liberale premier Alexander De Croo en de Wetstraatdokter Frank Vandenbroucke of van het vaccin?

    1. Goed dat je het beseft.
     Toen mijn eerste vrouwtje spijtig genoeg overleden was in 1974 heeft onze toenmalige huisarts (en ook de apotheker) me gezegd dat ik altijd welkom was na zijn spreekuren (of sluiting van apotheek) als ik me emotioneel niet goed voelde.
     Heb daar meermaals gebruik van gemaakt en ben zo heel veel te weten gekomen.
     Heb sindsdien nooit nog een medicijn genomen, laat staan een vaccin en ben ook nooit meer echt ziek geweest.
     Natuurlijk een verkoudheid niet te noemen.
     Uiteraard bij grote verwondingen of een ongeval heb ik wel vaccins toe gelaten omdat dat iets heel anders is.
     Ondertussen ben ik bijna 74 en volledig gezond.
     Ben waarschijnlijk 1 van de allereersten die in maart 2020 gezegd heeft: “hier klopt iets niet”.
     Heb toen TV en ook radio volledig verbannen en ben mijn eigen opzoekingen begonnen.
     Toen nog veel informatie te vinden die nu is weggehaald.
     Radio soms nog wel is maar dan zonder het nieuws, tenzij ik ergens zit waar ik wel muziek hoot maar niet versta wat ze zeggen.
     Heb destijds ook verschillende boeken gekocht over geneeskunde en van dokters die de waarheid naar buiten brengen, boeken niet te koop via de gewone kanalen natuurlijk.

     In verband met corona:
     – een virus is na 2 tot maximaal 3 maanden volledig gemuteert,
     – men is er nog steeds niet in geslaagd om het virus af te scheiden en te bewijzen dat het effectief bestaat.
     – griep bestaat al bijna 2 jaar niet meer want is nu vervangen door corona en eveneens zoals met de griep zijn de overlevingskansen meer dan 99,8%. Moet men daarom alles plat leggen en een zo goed als verplichte vaccinatie uitvoeren?
     – PCR testen zijn niet uitgevonden om “besmettingen” te testen want resultaten zijn 98% vals.
     – muilkorven maken de drager ervan enkel maar ziek, ook op lange termijn.
     – Het is een opgezet spel door de super rijke elite die de politieke leiders als marionetten gebruiken.
     – enz enz.

     Doe eens een onderzoek naar:
     – George Soros (wereldwijde sponsor van Antifa en de media).
     – Bill Gates en zijn Oundation
     – de Rockefellers en Rotschilds
     – H. Kissinger
     en vooral Klaus Schwab de stichter van het WEF.

     Het zijn allemaal leugens, de grootste leugens ooit verspreid, en op een paar uitzonderingen na is er geen enkele “verkozene door het volk” die er tegenin komt.

     1. Daar heb je een punt.

Trending

%d