Zoals we gisteren al berichtten trok gisteren een enorme betoging vreedzaam door Brussel. Meer dan 50.000 mensen uit gans Europa betoogden tegen de coronadictatuur, voor vrijheid, tegen verplichte inentingen en tegen vaccinatiepassen.

Maar na afloop van de vreedzame manifestatie kwam het in het Jubelpark tot enorme rellen. Volgens Conner Rousseau, de voorzitter van SP.a/Vooruit, was dat het werk van ‘antivaxxers’. Maar de waarheid is straffer dan dat: de rellen werden gestart door een vereniging waar hij zelf lid van is!

De eerste fase van die rellen was de aanval van een zwartgeklede groep betogers aan het Schumannplein op de politie. Op onderstaande beelden is die eerste aanval duidelijk te zien. Ze dragen een bekende vlag: die van het extreemlinkse Antifa.

De vertegenwoordiger van dat Antifa-netwerk in Vlaanderen is het ‘Anti-Fascistisch Front’ (AFF), onder die naam ook aanwezig op Facebook met een eigen groep. En wie blijkt er al sinds 2014 lid van die Antifa-groep? Jawel, Conner Rousseau!

Met de regelmaat van een klok verwijt de leugenpers N-VA en VB contacten met ‘verkeerde’ mensen en groeperingen. Maar bij links worden die vragen nooit gesteld. Waarom is Conner Rousseau al 8 jaar lid van Antifa, dat al jaren bekend staat voor massaal straatgeweld tegen niet-linkse mensen?

Vind je dit boeiende informatie? DEEL dan dit bericht, of stuur de link naar een 10-tal vrienden! Door de censuur op Facebook is het immers moeilijker geworden onze informatie te verspreiden; het hangt dus van u af!

‘Anti-Fascistisch Front’, de groep op Facebook van Antifa in Vlaanderen. Screenshot 24.01.2022

Conner Rousseau, met zijn private profiel op Facebook lid van de Antifa-groep sinds 2014. Screenshot 24.01.2022

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “(VIDEO) BEWIJS: Extreemlinks Antifa startte enorme rellen in Brussel, Conner Rousseau is lid!”

 1. Karl Marx Brothers komieken, Heilig Woud, Open lucht zothuis USA

  Een “ontwaakte verworpene der aarde” met dure witte sneakers turnsloefkes ?

 2. Dat de regeringen ons manipuleren is al van 1830 geweten.maat nu kan je het zelf ook filmen.

 3. In de vreedzame stoet van duizenden liepen er op het voetpad die ‘zwarte gasten’ mee. Zij verzamelden zich terug aan de straathoeken om verder te gaan. De mensen met wie ik was (de meesten al veel protestmarchen gedaan) zeiden dat we die gasten voor moesten blijven want dat is de betaalde militie om voor problemen te zorgen. Als ge daar achter komt dan komt ge zelf ook in de problemen. Toen we voorbij die zwitsers met hun koeiebellen rechtsaf moesten, allemaal door een hekken van 4 m breed, om naar de speakers te gaan gingen de zwarten linksaf die straat in, die na een paar meter afgesloten was en waar een cohort klaar stond. Zij begonnen te smijten en kregen granaten en waterkanon. De politie duwde de zwarten terug het kruispunt op zodat die tussen de normale mensen kwamen. Omdat die bocht nogal smal was moesten alle mensen die daarna kwamen zich door dat gevecht wurmen, wat zeker ook een aantal normale mensen kwaad gemaakt heeft, en zich daarna met honderden tegelijk door dat hek wringen. Wij stonden toen halverwege dat plein (jubelpark) te kijken en opeens vlogen de granaten tot in het midden van dat plein en moesten we uit de wind gaan staan. Ik heb een beetje van dat gas gekregen en dat doet echt geen deugd! De speeches waren afgelast wegens ‘geweld’ en we moesten daar weg. Ok, de bussen stonden voorbij dat plein te wachten en wij waren van de eersten die hoog en droog onze bus bereikten. Dan zagen we zwarte mannen achter ons dezelfde weg op gaan achtervolgd door granaten. Velen hadden van die koolstofmaskers op. Zij kwamen aan op dat kruispunt waar wij alles goed konden overzien. Zij begonnen daar vuilbakken die daar ‘toevallig’ stonden in brand te steken. De duizenden mensen die daar achter kwamen werden door de flikken achter het podium, door twee doorgangen van 1 meter breed geperst, tientallen combi’s duwden ze daar door. Toen het niet rap genoeg ging werden er op hen granaten geschoten en kwamen de waterkanonnen. Mensen moesten dan door de andere helft van het park lopen naar veiligheid, werden nog achtervolgd door granaten en waterkanon, maar ze kwamen allemaal op dat kruispunt en in de straat daar achter (dit zijn de beelden hierboven) waar de zwarten al goed begonnen waren. De kanonnen en de granaten volgden hen, tientallen combi’s kwamen door het park om hen de terugweg af te sluiten. Bij die combi’s was er een zwart busje, en ik heb zelf gezien hoe daar zwarte mannen samen met politiemannen bij stonden te kletsen. We hebben dat gefilmd. De brandweer kwam er ook bij, maar de brandende vuilbakken werden niet geblust zodat de mensen die daar nog voorbij moesten allemaal hun mond moesten bedekken om niet te stikken. Toen onze bus eindelijk rond 5 uur kon vertrekken (de chauffeur had de deuren gesloten en de airco afgezet omdat er overal gas en rook rond ons was) zagen we de andere bussen staan in de straat verderop. Bijna geen mensen hadden hun bus al bereikt en waren nog in de zijstraten. Een beetje verder (voorbij de plek waar ze met die combi aan het wiebelen waren) was er een stuk met heras afgemaakt waar stapels bouwgerief lag met leeggeplunderde paletten stenen. De heras waren bijna allemaal meegepakt of omver gesmeten. Dat konden we allemaal zien vanuit de bus.

  Dat filmke, waar ze die EU dinges aanvallen, dan waren wij daar al voorbij. Toen we daar voorbij wandelden zei er één ‘waarom wordt dat niet bewaakt?’ en het antwoord was ‘omdat ze dat straks gaan aanvallen’ …. ik was met echte kenners op pad :-)

  En dan ziet ge filmkes met de focus op de aangevallen politie, maar door wie ze worden aangevallen wordt niet altijd getoond. Ge ziet en leest het dat rellen uitgelokt worden door bendes, maar nu heb ik het met eigen ogen gezien!

  1. U heeft dat mooi uitgelegd. Hopelijk wordt dit door vele mensen gelezen. De gevaxten die willen zoiets niet geloven. De betogers zijn de slechten. Wij zijn doorgegaan op aanraden van de inrichters en waren weg toen de waterkanonnen op grondgebied van het park kwamen.
   Manipuleren kan je leren en in België zijn ze daar heel straf in.Slechte mensen zijn het en zo geraken zij van hun agressie af.

  2. ‘Bij die combi’s was er een zwart busje, en ik heb zelf gezien hoe daar zwarte mannen samen met politiemannen bij stonden te kletsen. We hebben dat gefilmd.’

   Zijn de beelden van dat zwarte busje ergens te vinden op het internet?.

Trending

%d bloggers liken dit: