Zondag is het opnieuw zover: dan trekken wellicht weer vele duizenden vrijheidslievende burgers, gevaccineerd en ongevaccineerd, naar Brussel. Hun boodschap: de dictatoriale coronamaatregelen, waaronder het niet-wetenschappelijk onderbouwde ‘Corona Shit Ticket’, moeten weg. Dat vrije burgers door de staat verhinderd worden om deel te nemen aan het sociale leven in musea, theaters of horecazaken is principieel onaanvaardbaar.

De betoging zal zeker ook een sterk signaal worden tegen de maatregel die je van ver ziet aankomen: de vaccinatieplicht. Ook vele mensen, die de eerste twee vaccinaties aanvaardden, zijn het ermee eens: de boosterprik en volgende prikken verplicht opleggen, al dan niet via een ‘vaccinatiepas’, is ontoelaatbaar.

De betoging krijgt deze keer een Europese dimensie: vanuit gans Europa zijn delegaties op komst.

Beeld uit een vorige demonstratie

Opmerkelijk is dat de leugenpers de betoging van zondag zoveel mogelijk dood probeert te zwijgen, ook al loopt de mobilisatie volop via sociale media. Het verschil met de ‘klimaatmarsen’ is groot: toen voerde de leugenpers dagelijks propaganda om zoveel mogelijk mensen op straat te krijgen…

Ook over de massale protesten in onze buurlanden wordt nauwelijks bericht. Zo trekken nu al weken elke maandagavond tienduizenden Duitsers de straat op om op te komen voor ‘liefde, vrijheid, geen dictatuur’. Dit verslag schildert hen vals af als ‘komplotdenkers’, maar geeft toch een mooi beeld van de massa’s die onderweg zijn. Bekijk ook zeker de beelden aan het einde, waar vreedzame wandelaars door de politiehuurlingen van de dictatuur alweer aangevallen en onnodig gearresteerd worden. Beschamend.

Maar geen enkele dictatuur houdt stand als het volk massaal de straat opgaat: zonder afstand, zonder mondmaskers, zonder andere flauwekul van de massahysterie. Leve de vrijheid, tot zondag!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Zondag nieuwe betoging tegen liberale coronadictatuur”

  1. gerardvanrijswijck

    Helaas kan ik er zelf niet naar toe.
    Maar ik wens alle deelnemers sterkte !!
    Ik ben benieuwd hoever onze leugenpers durft te gaan met dit evenement dood te zwijgen ….

  2. Present!

  3. Ik lees net dat vanaf morgen alle COVID maatregelen worden afgeschaft in Ierland.

Trending

%d