Terwijl de liberale coronadictatuur van regime en leugenpers doorraast, en de mensen blijft vergiftigen met angst en doemscenario’s, proberen steeds meer kritische wetenschappers weerwerk te bieden voor vrijheid. Eén van hen is de Vlaming Geert Vanden Bossche, een viroloog die in het verleden aan vaccins werkte.

In een uitgebreid interview legt Vanden Bossche uit waarom vooral het vaccineren van kinderen een grote fout is. ‘In heel deze pandemie wordt de werking van onze natuurlijke immuniteit kompleet verwaarloosd’, zo klinkt het. Vaccinatie van kinderen kan voor dit virus de normale werking van hun natuurlijke immuniteit levenslang verstoren.

Het embedden van de video is helaas niet mogelijk, hij kan enkel bekeken worden via deze link:

“Kinderen vaccineren tegen Covid-19 is een doodzonde!” zegt viroloog & vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bossche… — blckbx.tv – nieuwskanaal

De communistische PVDA-‘expert’ van de dictatuur, Marc Van Ranst, heeft intussen op zijn kenmerkende linkse manier gereageerd op Vanden Bossches oproep tot debat:

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Geert Vanden Bossche: ‘Vaccineren kinderen is doodzonde, natuurlijke immuniteit verwaarloosd’”

  1. Marc Van Ranst is de straatdealer van het farmaceutische drugskartel. Tijdens zijn presentatie in Chatham House in Londen in 2019 gaf hij zelf hoe toe hij tijdens de “uitbraak” van de varkensgriep het volk heeft voorgelogen om de angst op te drijven en bijgevolg massavaccinatie uit te lokken. Dit is een valse leugenaar en oplichter pur sang, en zoals het een echte sociopaat betaamt beschuldigt hij anderen van zaken waar hij zelf schuldig aan is (angst zaaien, propaganda …). Zoals het een echte psychopaat betaamt geniet hij van het leed van de vele onschuldige slachtoffers die hij heeft veroorzaakt. Hoeveel jonge mensen met myocarditis hebben hun leven gelaten door de schuld van deze stofzuigerverkoper? Hoeveel slachtoffers met blijvende vaccinatieschade of doden zijn er nog nodig voor men ingrijpt tegen die man?

    Daarnaast heb je Geert Vanden Bossche, een klassevolle wetenschapper die daadwerkelijk vaccins heeft ontwikkeld en die ons al van in het begin waarschuwde voor meer besmettelijke varianten als gevolg van massavaccinatie. We zien nu dat alles wat Vanden Bossche ons heeft verteld werkelijkheid geworden is en dat alles wat Marcske ons heeft gezegd een leugen was.

    1. Hoeveel amputaties zijn er nog nodig voor er gekeken wordt naar de oorzaak? Wanneer worden de schuldigen in de media en politiek aansprakelijk gesteld?
      https://www.globalresearch.ca/list-people-had-their-leg-amputated-shortly-receiving-covid-19-vaccine/5765792

  2. Wat een naargeestig spektakel, onwaardig voor elke menselijke beschaving.

Trending

%d bloggers liken dit: