Lichtjesoptocht in Utrecht door Antifa-terroristen verstoord

In Nederland worden in meerdere steden en dorpen vrijheidswandelingen tegen de coronadictatuur georganiseerd. Dit baart niet enkel het regime zorgen, maar ook de terroristen van Antifa. Gisterenavond werd in de stad Utrecht een wandeling tegen de coronadictatuur door extreemlinks verstoord, met de bedoeling gewelddadigheden uit te lokken en zo de demonstranten tegen corona in een kwaad daglicht te plaatsen. De politie van Utrecht stond erbij en keek ernaar, vanwege de overmacht van gewone betogers koos de Antifa om maar niet de fysieke confrontatie op te zoeken.

De Antifa-extremisten probeerden de demonstranten uit de tent te lokken en de optocht te frustreren. Ze riepen Italiaanse leuzen en hadden spandoeken meegenomen tegen extreemrechts en tegen illegaliteit en waren allemaal in het zwart uitgedost. Het doel was duidelijk om de deelnemers aan de optocht te provoceren, die doorliepen en de bekende leus ‘liefde, vrijheid, geen dictatuur’ riepen en zich niet al te veel aantrokken van de in het zwart gehulde extremisten.

6 comments

 1. Ik was er bij er waren we degelijk agenten die op zijn gekomen voor de mensen die de Lichtjestocht liepen

 2. Degene die riep dat de antifacisten de nieuwe facisten zouden zijn, was een ware ziener.
  Behalve dat ze bij de SA keurig gewassen en geschoren waren.
  Antifa-ers zien eruit als een stelletje redeloze beesten.

  1. Weet je, je mag ze gewoon communisten noemen hoor. Communisme mag best weer een vies woord zijn, daar hoeven we echt niet ”fascisme” voor te gebruiken. Ze zien zichzelf als communisten, ze gedragen zich als communisten, en net als goede communisten zijn ze compleet trouw aan een totalitaire staat.

 3. De politie stond er bij en keek er naar : het zoveelste bewijs dat die antifa knokploegen in dienst staan van het links liberale regime . En dat hun onverdraagzaam agressief gemekker false flag operaties zijn .

  1. Tjah Briers, het is ondertussen al jaren duidelijk dat het hele Antifa op de terroristenlijst komt te staan, maar door de steun van met name groen links zal dat niet zo makkelijk gebeuren omdat dit tuig mettertijd nog eens van pas kan komen voor de groene Khmer.

Comments are closed.