Met de constante instroom van immigranten moeten er meer woningen komen om hen te huisvesten. Vanuit de Rijksoverheid hebben de gemeentes in Nederland de opdracht het tekort aan woningen voor immigranten die een verblijfsstatus hebben gekregen in te lopen. De komende twee jaar moet deze zet vooruit zo’n 800 woonruimtes extra opleveren, terwijl nog bijna 12.000 zogeheten statushouders in opvanglocaties wachten op een woning. Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft laten weten dat dertien gemeenten geld krijgen voor extra woningen voor asielzoekers die in Nederland mogen blijven, kosten totaal zo’n 15 miljoen euro.

De verantwoordelijk demissionair minister Ollongren loopt voorop bij het weggeven van gelden en het toewijzen van woningen aan immigranten. Volgens haar duurt het nu te lang voordat ze een eigen woonruimte krijgen. De extra woningen moeten komen in de gemeenten als Hengelo, Den Haag, Meierijstad, Amersfoort, Alkmaar, Middelburg, Breda, Veenendaal, Purmerend, Assen, Renkum, Grave en Vijfheerenlanden. Over twee jaar moeten er dus 800 woonruimtes zijn geregeld, terwijl er nu al bijna 12.000 asielzoekers met verblijfsstatus in de opvang zitten.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Rijksoverheid geeft gemeentes miljoenen voor woningen immigranten”

  1. Hier een positieve podcast van Patriotic Alternative met gastheer Mark Collett (de schrijver van “The Fall Of Western Man”) en Laura Towler. De gast voor deze week is Emily Youcis.

    https://www.radioalbion.com/2021/12/patriotic-weekly-review-emily-youcis.html

    https://www.patrioticalternative.org.uk/

    https://www.amazon.com/Fall-Western-Man-Mark-Collett/dp/B071LT8FZ7

  2. Schande en eigenvolk laten stikken, beter een degelijke oorlog en alles terug sturen. Je zal dadelijk het verschil merken. Hun land ontvluchten om hier op onze kosten te leven zonder enige inbreng. De verkeerde aanpak, terug sturen en doe ze ginder werken voor de opbouw. De er is hier zelfs geen inkomen voor eigen volk. In de toekomst de strop temidden van de markt, een voorbeeld voor anderen.

Trending

%d