Joodse lobbyorganisaties slepen Nederlandse volksvertegenwoordiger voor de rechter

Een tweetal Joodse organisaties, namelijk het Centrum Informatie en Documentatie Israël  (CIDI) en het Centraal Joods Overleg, slepen Nederlands volksvertegenwoordiger en Kamerlid Thierry Baudet van het Forum voor Democratie voor de rechter. De onmin zit erin dat Baudet een aantal van de coronamaatregelen op het sociale medium Twitter heeft vergeleken met ontwikkelingen in en rondom de Tweede Wereldoorlog, iets wat volgens de klagers ‘ernstig beledigend en onnodig grievend’ is voor allerlei slachtoffers, overlevenden en nabestaanden. Het kort geding komt voor bij de rechtbank in Amsterdam op 15 december.

Het is een opvallende stap, omdat vergelijkingen met de laatste wereldoorlog en allerhande politieke partijen en dictators regelmatig voorbijkomen op allerlei websteks en nieuwsmedia en dit wel tot ophef leidt maar nimmer tot activisme en stappen vanuit Joodse organisaties. Daaruit valt af te leiden dat deze lobbyclubs zich vooral richten op de rechtse politieke partijen en organisaties en met de Nederlandse traditie van de vrijheid van meningsuiting, wanneer het hen zo uitkomt, simpelweg de voeten afvegen.

8 comments

 1. Hoe bedenken ze het om telkens weer één en dezelfde doffe ellende van meer dan 3/4 eeuw geleden constant in de belangstelling te brengen en te houden ondanks het feit dat het leven toch doorgaat ,want “gedane zaken nemen geen keer” ? Vermits er ook in Holland “Vrijheid van Meningsuiting” geldt, ook voor de “Goy” en zijn “Shiksa”, zou Baudet toch een tegeneis op grond van “Laster & Eerroof” kunnen laten formuleren. In ieder geval, indien hij zoch zou veroordeeld worden, zou dit de perceptie wekken of bestendigen dat de vermeend steenrijke, kleine maar beweerdelijk oppermachtige, fanatieke, filosemietische, pro-Zionistische Lobby in Holland en mogelijk ook elders in Europa in de binnenzak van de Rechterlijke Macht zou kunnen geïnfiltreerd zijn. Dit zal ongetwijfeld als betreurenswaardig gevolg hebben dat er olie op het vuur wordt gegooid bij antisemitische fanatici. Spijtig dat filosemieten dat niet lijken te vatten.

 2. Ooit al klacht ingediend tegen de antisemitische daden van “ jongeren “?

 3. waar nooit over gesproken word is dat de (knip) na Mao de grootste massamoordenaars zijn hebben 8x meer slachtoffers gemaakt dan Hitler.Met het Bolsjevisme en het Communisme waren Carl Marx ,F.Engels,Lenin,Trotsky,Beria en al de topmannen van het communisme (knip) zelfs Stalin was een half(knip) via zijn Vader. De (knip) zouden beter zwijgen.

  NVDR: wij zijn voor vrije meningsuiting, maar de liberale dictatuur niet, en de vijand leest mee!

 4. Of zou het zijn dat er gedreigd is met subsidies in te trekken als ze zo maar mee gaan in datgene wat bijna dagelijks aangetoond wordt.
  Subsidie is namelijk het ultime chantagemiddel om partijen en organisaties in de pas te laten lopen.

 5. Of zou het zijn dat er gedreigd is met subsidies in te trekken als ze zo maar mee gaan in datgene wat bijna dagelijks aangetoond wordt.
  Subsidie is namelijk het ultime chantagemiddel om partijen en organisaties in de pas te laten lopen.

 6. Iemand heeft dus een patent op de 2de wereldoorlog… Maar wie? Wie is de eigenaar?

Comments are closed.