PVDA-viroloog Marc Van Ranst heeft alweer van zich laten horen. Waar sommige mensen zouden denken, dat virologen dezer dagen wat anders te doen hebben, mengde Van Ranst zich weer eens ongevraagd in een politiek debat.

In reactie op een uitspraak van VB’ster Barbara Pas in een VRT-babbelprogramma liet Van Ranst weten dat het cordon sanitaire, het uitsluiten van intussen de grootste partij van het land, het Vlaams Belang, een ‘goed en democratisch’ principe is. Vlaams Belang-kiezers worden voor ‘racisten’ uitgescholden. ‘Omdat alle mensen belangrijk zijn’, voegt de architect van de uitsluiting van alle niet-gevaccineerden uit het sociale leven eraan toe.

Marc Van Ranst stelde bij het uitbreken van de Covid-crisis in China dat de grenzen zeker niet moesten gesloten worden, want dat het virus niet al te gevaarlijk was. Zijn politieke sympathie voor de communisten van China was daarbij wellicht doorslaggevend.

Van Ranst voert met deze uitspraak ook correct de richtlijn uit van de nieuwe PVDA-‘voorzitter’ Raoul Hedebouw. Die werd dit weekeinde op stalinistische wijze ‘verkozen’: hij was de enige kandidaat. Hij kondigde meteen aan dat de ‘strijd tegen extreemrechts’ de PVDA-prioriteit wordt. Hedebouw beveelt, van Ranst voert uit.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “PVDA-viroloog Marc Van Ranst: ‘Leve het cordon sanitaire tegen racisten’”

 1. Piet Percentjes, profiteurke, makelaar in cacao, boenwas en vaccins

  Ik heb mijn commissie voor de 8ste prik, op basis van javel en caustic soda, daarnet geclaimd bij de Farma Industrie, die er één enkele afdoende zou kunnen produceren ,maar dat is immers commercieel totaal oninteressant !

 2. Omdat alle mensen belangrijk zijn, leve het cordon, een goed en democratisch principe??? Maar rechtse mensen sluit hij wel uit, dat is niet divers, niet inclusief en ook niet democratisch. Wat kan je verwachten van een pvda-er : meer immigratie en vooral van de islam, die zijn nl. wel divers en inclusief en zeker niet racistisch en o zo democratisch. Weg met de pvda, asap.

 3. Marcel Melkebeke

  Zijn zogezegd “statuut” van (door ons dikbetaalde)”virusexpert” misbruiken om zijn communistische praat te verspreiden is ronduit onaanvaardbaar.En dan heeft hij nog de “culot” om zich te wentelen in de slachtofferrol van “bedreigde burger”…..

 4. Het is een goed vaccin!
  1/Het stimuleert je immuunsysteem.
  2/het beschermt goed en langdurig;
  3/er werden geen bijwerkingen op lange termijn vastgesteld
  Zie uitnodigingsbrief en de verhaaltjes van de spreekgerechtigden.

  Kinderen hebben nu bijna meer dan 1,5 jaar geen corona of in beperkte mate gekregen, noch werd in die jaren gemeld dat de kinderen verantwoordelijk zouden geweest zijn voor “enorme besmetting”.Een geluk dat er NET NU dat die kleine gastjes DE OORZAAK zouden zijn van deze “pandemie”, weer een nieuw en goed vaccin gevonden is!

  Zijn dit drie leugens? Waar stonden die nu weer vermeld
  Welke is de 4de, 5de, …. nu?

 5. Daniël Schaerlaeckens

  Geen woorden vuil maken aan dit sujet

 6. Vroeger zei men wel eens dat een allemansvriend (zoals onze nationale held) geen echte vriendschap kent. Zeker is dat hij veel kameraden heeft vooral ten voordele het eugenetisch project van het wetenschappelijk socialisme en zij dulden absoluut geen concurrentie. Ons kent ons, hé, hé.

Trending

%d bloggers liken dit: