Eric Zemmour aangevallen, SOS racisme krijgt pak slaag

In Frankrijk heeft de rechtse presidentskandidaat Eric Zemmour zijn verkiezingscampagne gestart. Zemmour verzet zich tegen de islamisering en tegen de kolonisering van Frankrijk door Afrika.

Linkse landverraders probeerden zijn meeting te verstoren. Eerst werd hijzelf fysiek aangevallen, een toch wel belangrijk feit dat door de Vlaamse leugenpers ‘vergeten’ wordt. Daarna probeerden landverraders van ‘SOS racisme’ zijn toespraak te verstoren.

Het bekwam hen slecht. Ze kregen van moedige Fransen die in de buurt stonden een stevig pak slaag, en werden de zaal uitgetrapt.

6 comments

  1. Ter herinnering: op een politieke uiteenzetting in de aula van de VUB werd Theo Francken indertijd het spreken belet door links janhagel en crapuul. Dat werd zonder meer door de universitaire diensten getolereerd en Francken werd het woord belet en kon ophoepelen. De Fransen, aanhangers van Eric Zemmour zijn uit het goede hout gesneden. Zij hebben zonder pardon die bende linkse anarchisten een flinke afrossing gegeven en buiten getrapt. Dit is de correcte manier en is de enige taal die deze idioten maar al te goed begrijpen.

  2. In nederland smijten ze met oliebollen en in frankrijk kloppen ze er op elkaar, je kan duidelijk zien dat de mensen de woke en marxisme echt spuugzat zijn, in hun ogen is dit sovjet terreur en maar goed dat ze opstaan tegen het marxisme, we hebben in verleden gezien dat stalin geen held was

  3. Het volk word wakker . Maar laat de moedigen van nu hun naam na de overwinning niet ontsieren door de onderkruipers die nu niks durven , maar eens de buit binnen is zich zullen gedragen zoals ” de weerstanders van 1946 ” die hee en moedig en fanatiek wraak namen op weerloze mensen .

Comments are closed.