In Brussel vond gisteren de tweede massabetoging plaats van de verzetsbeweging voor vrijheid en tegen de liberale coronadictatuur. Naar schatting 20.000 mensen trokken de straat op tegen de angstpsychose rond ‘Covid-19’. Voornaamste kop van jut is het absurde ‘Covid Safe Ticket’ (CST), dat hoegenaamd niet ‘safe’ is maar wel misbruikt wordt om vele mensen te discrimineren in hun sociaal leven. Maar ook het invoeren van een mondmasker voor kinderen vanaf 6 jaar is voor de betogers een onmenselijke en absurde maatregel, aangezien kinderen van Covid-19 niet echt ziek worden, en het opdoen van infecties voor jonge kinderen essentieel is bij de opbouw van hun levenslange natuurlijke immuunsysteem.

Opmerkelijk beeld van de betoging was deze keer deelname van een grote groep brandweerlieden in uniform. Zij verzetten zich vooral tegen verplichte vaccinatie, die ook bij hen tot schorsing en ontslag zou gaan leiden.

De manifestatie verliep deze keer grotendeels rustig, omdat de politiehuurlingen niet meer de fout maakten, de Wetstraat af te sluiten. De massa kon dus rustig over de kleine ring door de Wetstraat naar het jubelpark trekken.

De huurlingen kozen er deze keer voor, het Schumannplein met veel vertoon af te zetten. Het doel is duidelijk: vermijden dat beelden de wereld rond gaan waarop te zien is dat de burgers voor vrijheid ook massaal protesteren tegen de EU. Grote groepen betogers voor vrijheid probeerden dan ook, deze versperring te doorbreken om het protest tot voor de deur van de EU te brengen.

De huurlingen vielen daarop aan met traangas en waterkanon. De betogers voor vrijheid sloegen terug met straatmeubilair en vuurwerk. En zo werd het toch nog een kleine veldslag, waarbij aan beide kanten rake klappen vielen.

Verheugend is dat de betogers voor vrijheid steeds helderder de vijand van de vrijheid beginnen te identificeren: enkele uren na de optocht betoogden honderden mensen voor de deuren van leugenzenders VRT en RTBF, om correcte verslaggeving te eisen. Het liberale regime moest ook hier de huurlingen ontplooien om het volk bij de leugenaars buiten te houden.

Deze mars was het werk van slechts 1 organisatie, die vooral in Franstalig België rekruteerde. De betogers maken zich nu op voor de ‘moeder van alle betogingen’, op 9 januari 2021. Die wordt opnieuw georganiseerd door het volledige netwerk, zou delegaties vanuit gans Europa begroeten, en wordt ongetwijfeld één van de grootste manifestaties die Brussel ooit gekend heeft.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Brussel: Tweede massaprotest tegen coronadictatuur”

  1. […] en de great reset (4 delen)Deel 1, 2, 3, 4BRUSSEL: TWEEDE MASSAPROTEST TEGEN CORONADICTATUURDe machtsgreep die zich verstevigtGezond Verstand – Karel van WolferenVlaams Huis DE […]

Trending

%d