Tienduizenden demonstreren in Utrecht tegen coronamaatregelen

Vandaag was opnieuw een demonstratiedag tegen de coronamaatregelen van het liberale regime. Ditmaal heeft de organisatie Samen voor Nederland, een samenwerkingsverband van 72 organisaties, gekozen voor de stad Utrecht, om daar het geluid voor de vrijheid te laten horen. De demonstratie tegen coronamaatregelen ging om twaalf uur van start in park Transwijk in Utrecht en liep door tot en met vier uur, er waren talloze spandoeken en bordjes te zien, er was muziek en er waren leuzen te horen en er werd een toespraak gehouden door Kamerlid en Volksvertegenwoordiger Pepijn van Houwelingen van Forum voor Democratie. Met name de voorstellen om kinderen te gaan prikken met de experimentele vaccins en de uitgerolde QR-maatschappij zijn maatregelen waar veel kritiek op te horen was.     

Uit de opkomst op een dergelijke demonstratie, ondanks constante tegenwerking vanuit pers en macht, blijkt wel dat de wens om te strijden en zich in te zetten voor een democratische en vrije samenleving nog steeds leeft. De burgmeester van de stad had een arbitraire limiet op het aantal deelnemers gezet, maar daar is het aantal demonstranten ruimschoots overheen gegaan. Aan de demonstranten lag het zeker niet, de hele dag viel er een uitstekende sfeer waar te nemen, ondanks dat het later op de dag is gaan regenen.