Opmerkelijk nieuws: De politie mag geen Covid Safe Ticket meer scannen op restaurant of elders. Dat staat in een omzendbrief voor politiediensten en parketten van het College van procureurs-Generaal. Tientallen pv’s gaan zo de vuilnisbak in.

Dat is een gevolg van het feit dat in het Koninklijk Besluit over de coronamaatregelen van 14 juli de politie niet weerhouden is als “scancontroleur”. Het scannen van een CST-ticket is enkel een taak van uitbaters van onder meer horecazaken, culturele huizen, musea, en ook van gezondheidsinspecteurs, maar die laatsten zijn niet met veel. Daarom was gezegd dat ook agenten zouden bijspringen. Maar dat mag dus niet meer.

België zou België niet zijn als het gerecht niet meteen een ‘creatieve’ manier zou zoeken om de wet te negeren om de burger toch te kunnen pesten. Procureur Ine Van Wymersch van het parket Halle-Vilvoorde: “Het klopt dat agenten niet opgenomen zijn in het lijstje van “scancontroleurs”. Maar politiemensen mogen wel nog steeds restaurants of andere zaken binnenstappen en toekijken of de uitbater wel de scans doet bij het cliënteel. Ze kunnen ook aan het cliënteel vragen of ze wel een CST bij zich hebben dat overeenstemt met de naam op hun identiteitskaart.” De politie toch als scancontroleur, ook al zeggen wet en omzendbrief dat de politie dat niet is. Maar hey, in de liberale dictatuur kan tegenwoordig alles.

Ook de onvermijdelijke PVDA-viroloog Marc Van Ranst liet zijn licht al schijnen op de zaak. “Met het grootste respect voor de rechterlijke macht, maar dit is een uitholling van een systeem dat al niet waterdicht was.” Wat hij daarmee bedoelt begrijpt geen mens, maar dat was bij het orakel van Delphi ook zo, en dat werd daardoor als zéér wijs beschouwd.

art building architecture travel
Photo by Jeff Stapleton on Pexels.com

Het Covid Slave Ticket blijft één van de gekste verschijnselen van deze Covid-hysterie. Ingevoerd als tijdelijke maatregel om reizen mogelijk te maken, werd het prompt misbruikt om niet-gevaccineerden te straffen door hen uit te sluiten van het volledige sociale en culturele leven. De impact op de epidemie is zoals blijkt uit de cijfers nihil: de houder van een CST kan immers ziek en/of besmettelijk zijn, terwijl iemand zonder CST perfect gezond kan zijn. Het feit dat duizenden mensen plots weer mochten fuiven en dansen met een CST heeft allicht meer virus verspreid dan alle ongevaccineerden samen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Covid Slave Ticket: politie mag (voorlopig) niet controleren”

 1. Ik weiger die CST-pas als een nadeel te beschouwen. Mij zien ze nog alleen op ’t terras in de café’s. Dat “ze” zich daarbinnen maar zelf besmetten met mekaars uitwasemingen.
  Ik geef op het terras een booster aan mijn immuunsysteem. Ik weet nu ook hoe paria een buitengesloten roker zich voelt.
  Allemaal verbonden op ’t terras!

 2. Dan doen de BOA’s het wel daar is namelijk wel geld voor om er 5000 nieuw op te leiden voor de zorg is geen geld . #StaatsFacisme #NSB Na de oorlog wist men wel raadt met dat soort volk .

  1. Dat “soort Volk” vocht tegen het communisme en voor een blank Europa.

   Sinds de vernietiging van dat “Volk” gaat het hele Westen richting raciale vernietiging en complete degeneratie. Maar dat stoort u blijkbaar niet.

 3. Helena Van Dessel

  Het corona paspoort geeft gevaccineerde mensen, het exclusieve officiële recht om in naam van onze vrijheid alleen elkaar te besmetten en het virus alleen onder mekaar door te geven, veel cynischer kan het niet meer worden. immers mocht het vaccin doen waarvoor het dient zou men niet besmet kunnen raken.

Trending

%d