Het liberale regime in Nederland gebruikt het coronavirus om met meer restricties te komen om het leven voor gewone mensen nog moeilijker te maken. De laatste in de reeks gaat om de 1,5 meter regel, waarbij iedereen van elkaar afstand dient te houden, het is niet langer een advies, maar nu een verplichting. De Nederlandse stasi-wezens, de BOA’s, die nauwelijks opleiding hebben maar steeds meer verantwoordelijkheid krijgen, worden geacht dit te controleren en met een boete te bekeuren van 95 euro.

Hoewel Nederland eigenlijk geen regering meer heeft, Rutte en zijn kompanen zijn op 15 januari van dit jaar afgetreden en inmiddels bijna een jaar demissionair het land aan het besturen.  Zo worden op basis van arbitraire gegevens de ene na de andere maatregelen ingevoerd die het gewone mensen  belet om vrij te bewegen en worden met de QR-code, ook wel de coronapas, ongevaccineerden zelfs uitgesloten van een subsantieel deel van het maatschappelijk verkeer.

Voor allerhande buitenlanders gelden hele andere regels, de ruimhartige asielprcedure zorgt ervoor dat iedereen ongeacht herkomst asiel kan aanvragen en bijna altijd mag blijven. Geen extreme restricties hier, logisch beleid zou zijn om de asielaanvragen te stoppen met de zogenaamde ernst van de coronapandemie, of tijdelijk de asielprocedure helemaal op te schorten. Maandelijks komen er duizenden buitenlanders binnen, zo meldt de Rijksoverheid.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Grenzen open voor buitenlanders, verdere restricties voor Nederlanders”

 1. Zelfs Polen gaat stilaan richting “open borders”. En uiteraard is het dezelfde “groep” van globalisten die open grenzen eisen voor Polen (maar vreemd genoeg niet voor hun eigen stront-landje in het Midden-Oosten).

  Het lijkt wel één of andere globale agenda…

  https://archive.md/fCS75

 2. Ik hou het kort, als er niks gebeurt leven we over een 20-30 jaar in een islamitisch Europa, Nederstan, Belgistan, Germanistan etc.etc. ofwel Eurabie.

  1. Islamisering bestrijden is geen prioriteit vandaag de dag. De overgang naar een liberale dictatuur tegen gaan is van een veel groter belang!

 3. Hilligehekken thijs

  We kunnen er veel over praten. Rutte en zijn rotzakken. Maar we doen er NIETS aan.
  Wie weet wat we er aan kunnen doen. Ik denk gewoon zorgen dat partijen als JA21 EN BBB EN FVD EN HAGA EN PVV groter en groter worden. Lid worden van de nieuwe omroep Ongehoord |Nederland. We krijgen ze alleen maar weg in de Staten Generaal, althans dat denk ik.

 4. Ongelooflijk dat het fiere Nederlandse volk zich op die manier laat vernederen door haar eigen overheid. Waar is het zelfrespect van de vorige generaties naartoe? De moderne slapheid wordt door de eigentijdse tirannen vrolijk misbruikt. Sta op, gedenk Willem van Oranje!

Trending

%d