Rotterdam: protest tegen coronadictatuur, regime schiet burgers neer

In de Nederlandse stad Rotterdam hebben gisterenavond duizenden burgers betoogd tegen de dictatoriale coronamaatregelen. De burgers willen dat het geweld van het liberale regime en zijn politie stopt: zij willen geen discriminerende indeling van burgers in gevaccineerden en niet-gevaccineerden, geen uitsluiting van niet-gevaccineerden uit café’s en restaurants, geen gedwongen medische behandelingen zoals inentingen, en geen gedwongen ontslagen in de zorg of elders.

Al snel kwam het tot botsingen met de politie. De politie heeft zich de voorbije maanden een trouwe huurling van de liberale dictatuur getoond, waarbij ook oude mensen en vrouwen omver gespoten en geknuppeld werden. Dat leidt blijkbaar tot steeds grotere frustratie bij de mannelijke burgers die mee hun loon betalen.

De politie trok deze keer vuurwapens, en schoot mensen gericht neer. Op beelden is te zien dat minstens één van hen geen wapen droeg en geen gerichte bedreiging voor politiemensen vormde; hij stond op een straathoek.

Eerder had een grote groep dokwerkers ook de haven van Rotterdam met een blokkade al lange tijd lamgelegd. Er worden vandaag nieuwe betogingen in andere Nederlandse steden verwacht.

Morgen gaat de eerste grote betoging tegen de coronadictatuur door in Brussel: 13 uur Noordstation. De organisatoren roepen op tot een vreedzaam verloop.

Man wordt neergeschoten door het liberale regime op 0.45