Belgische politie pest burgers voor nog meer geld

Honderden belgische politie-agenten hebben gisteren grootschalige pestacties uitgevoerd tegen burgers. De Brusselse kleine ring werd geblokkeerd, waardoor duizenden mensen te laat op hun werk kwamen. Ook de luchthaven van Zaventem werd geblokkeerd, waardoor honderden burgers hun vlucht misten.

Nu kan een mens zich voorstellen dat politiemensen wel reden zouden kunnen hebben om actie te voeren: tegen de massa-immigratie en de open grenzen bijvoorbeeld, waardoor ze in Molenbeek omver geschoten of n elkaar getimmerd worden, of in Zeebrugge constant nutteloos achter illegalen moeten aanzitten. Of tegen onwettige bevelen, waardoor ze met 5 waterkanonnen, traangas en cavalerie moeten inhakken op burgers die vreedzaam komen picknicken in het Terkamerenbos.

Maar nee hoor, dat is allemaal geen probleem. De belgische politie wil maar één ding: meer geld. Dat dat geld alleen maar opnieuw kan afgeperst worden van de gewone bevolking, die zich nu al blauw betaalt aan taksen, accijnzen, elektriciteitstaksen, brandstoftaksen, dat interesseert de belgische politie niet. Alleen om de poen is het te doen.

Politiemensen in België worden uitstekend betaald. Met een diploma secundair onderwijs verdient een agent van bij de start 2300 euro bruto per maand, en met allerlei premies loopt dat vlotjes op tot meer dan 3000 euro bruto en meer. De politie is ook een Mexicaans leger, waar het aantal ‘gewone ‘agenten vrijwel onbestaande is, en vrijwel iedereen binnen de kortste keren hogere graden krijgt; Want net als elke belgische administratie moet er druk ‘gecoördineerd’, ‘aangestuurd’, ‘kwaliteitsbewaakt’ en ‘strategisch gepland’ worden…

Gaan de actievoerende agenten hun zin krijgen? Zeer zeker. Want of het nu om Spanjaarden, Oostenrijkers, Fransen of Belgen gaat, sommige wetten inzake de overheersing van de Vlamingen zijn altijd dezelfde. De woede bij de Vlaamse bevolking tegen het regime is groot, en het regime weet dat er maar één verdedigingslinie staat tussen henzelf en de woede van het volk. En dat zijn de huurlingen. De wil van die huurlingen om het volk uit elkaar te kloppen hangt uitsluitend af van hun soldij.

En dus zal het regime betalen, en het Vlaamse volk nog harder afpersen. Het is een helse machine die pas stopt als de Vlaamse politiemensen beslissen er niet meer aan mee te doen.

5 comments

 1. Waar blijven de autopompen en de matrakken om die privémilitie van de vakbonden te arresteren?

 2. Ik heb vroeger heel wat politiemensen gekend : laat ze opnieuw ten dienste mogen staan van de burger , hun job opnieuw naar behoren mogen uitvoeren , en dus opnieuw het respect mogen verdienen waarop ze eigenlijk recht hebben . Dat vinden ze veel belangrijker dan de extra centen . En zo rijkelijk betaald zijn die dienders ook weer niet , diegenen die de beslissingen nemen , waardoor de dienders het vuile werk moeten opknappen , “verdienen ” pakken meer . En laat opnieuw promotie maken aan diegenen die het werk deftig kennen , in plaats van aan de gatlikkers die hun collega’s messen in de rug steken terwijl ze de schepenen zat voederen op café .

 3. De politiemensen zijn dienaren van het belgiekske en uitvoerders van de bewindstirannie tegen ons volk op het veld. Dat komt op droefeniswekkende manier tot uiting met het covidianistisch psychologisch terrorisme van het bewind; zonder weerstand voeren de regime-huurlingen in het blauw de waanzin uit tegen hun eigen volk.

  Hoe groot zal de komende jaren de sterfte zijn bij ons volk door de dodelijke injecties opgedrongen door de machthebbers? Er zijn er die zeggen dat al degenen die zich hebben laten inspuiten gaan sterven gedurende de komende jaren, en de dieren die ingespoten werden zijn allen gestorven; zonder twijfel is het bedoeling geweest van de internationalistische machthebbers om massasterfte te veroorzaken, want zij verkondigen al lang bevolkingsvermindering en probeerden daartoe de kindermoorden (abortussen) op te drijven. De huurlingen in het blauw die meewerken aan het psychologisch terrorisme van de “covid-pas” zijn medeplichtig aan het bloed van diegenen die de dood ingaan door toedoen van de Prik des Doods.

  De dienaren van de machthebbers die de Wereldgenocide aan het betrachten zijn zijn vijanden van ons volk.

  In een latere tijd zullen mensen die heden nog niet geboren zijn de geschiedenis horen, en zij zullen zich verbaasd afvragen hoe het kwam dat er in deze donkere dagen zo weinig opstand was tegen zo een gruwelijke dystopie.

  1. Zeer goed opgemerkt. Wie het ‘spelletje’ nu nog niet door heeft is ofwel een idioot ofwel een collaborateur aan dit onvoorstelbaar volksverraad. De tirannen zijn doodsbang dus trekken ze in wanhoop alle registers open.

Comments are closed.