De nationalistische actiegroep Voorpost heeft dit weekeinde als onderdeel van de campagne ‘behoud Zwarte Piet’ bij de optochten in Den Haag en Antwerpen een aantal Zwarte Pieten meegestuurd. De actiegroep laat via de eigen webstek weten dat men dit doet opdat de ‘traditionele Zwarte Pieten niet ontbreken’ en daarmee het bekende personage van het traditionele Sinterklaasfeest ‘duidelijk zichtbaar is in het straatbeeld.’ Op foto’s en video’s van de vieringen valt te zien dat kinderen zichtbaar opveren als ze de Zwarte Pieten voorbij zien komen.

Voorpost spreekt daarnaast over mensen die onze tradities willen vernietigen, iets dat duidelijk wordt ondersteund door het liberale regime, die dit beleid de dorpen en steden in het land opdringen. Vanuit regeringswege is de afgelopen jaren besloten om het Sinterklaasfeest en de bijhorende intochten dusdanig te verminken dat duidelijk het einddoel is om de hele viering te laten schrappen en er iets niet-Nederlands voor terug te brengen.

Via Voorpost

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Voorpost met Zwarte Pieten bij Sinterklaasvieringen in Den Haag en Antwerpen”

  1. Een Klaas zonder Piet is gecastreerd en de castraat is het ideale kind voor de nieuwe wereldorde. Soms is lobotomie noodzakelijk bij weerspannige kinderen. Geen nood, wij zullen allemaal ‘geholpen’ worden door de experten van dienst, op weg naar het nieuwe aards paradijs.

Trending

%d bloggers liken dit: