Buiten omkleden na zwemles: beelden van kinderen schokken Nederland

De gevolgen van de invoering van de coronapas en het hiermee uitsluiten van een deel van de bevolking van specifieke plekken, zorgt voor schrijnende beelden. Deze week deelde de Friese ondernemer Jenny Douwes beelden van kinderen die in een Fries zwembad in de kou van de maand november buiten moesten omkleden, omdat hun ouder niet over een coronapas beschikt en daarom het gebouw niet in mag. De beelden van rillende kinderen, op een handdoekje in de buitenlucht, schokken veel mensen, die langzaam wakker lijken te worden voor de gevolgen van de keiharde regels.

Een van de plekken die slachtoffer is van het coronabeleid van het liberale regime, is het zwembad, waar actief aan de deur wordt gecontroleerd en vaak externe beveiligers de taak op zich nemen. Veel instellingen nemen geen risico, door de talloze bedreigingen van het regime met hoge boetes, een passen de regels zo strikt mogelijk toe. Dit betekent in het geval van een zwembad, dat ongevaccineerde ouders niet naar binnen mogen en zelfs hun kinderen in natte zwembroek buiten in de kou moeten omkleden.

4 comments

 1. Inderdaad lijkt het mij duidelijk dat een bloedonderzoek inzake de vaststelling van de aanwezigheid van tegenstoffen te bepalen alvorens over te gaan tot “vaccinatie INDIEN DOOR DE PERSOON ZELF GEWENST. ik heb nog nergens vernomen over een minimum aantal stoffen die bescherming zouden bieden tegen corona. Waar blijven de “specialisten”?
  Willen de “specialisten” wel een minimum aan antistoffen vastleggen? Kunnen zij dat echt niet? Het doel lijkt mij iedereen aan de injectie te onderwerpen met de vaccinatie die zoals al duidelijk blijkt niet een echte bescherming biedt. EN OP MIDDELLANGE, LAAT STAAN LANGE TERMIJN MOETEN DE BELEIDSMENSEN NIET VERKONDIGEN DAT ER GEEN BIJWERKINGEN ZIJN. (want dat is alvast een flagrante leugen, want het “woordje” BEKEND, ontbreekt. (toch?)
  Ik zit, om eigen veiligheidsredenen niet binnen in gelegenheden waar met die CST-pas wordt gewerkt, omdat ik niet wil besmet worden door mensen die denken “veilig” te zijn. Ik zie dat buiten zitten absoluut niet als een straf maar doe het eerder uit veiligheidsoverwegingen.

 2. Kan goed zijn; een vaccine is geen wondermiddel; je kunt het vergelijken met een kogelvrijevest; die sluit niet uit dat je niet neer kunt worden neergeschoten; maar die vest zult zeker bij een schot je weke organen beschermen
  Lees op de site van “vrije tribune” van Hermosa e.boek webshop het relaas door ULB professor over covid -19. zeer interessant. https://www.hermosaebookwebshop.com. (Hermosa e.boek shop Is geen reclame, maar wel een waaier van nuttige informatie in viertalen voor elkeen)

 3. Ik ben ingeënt ( twee maal ) , en heb toch een ernstige covid aanval gehad . Dus het vaccin beschermt niet . Dat zonder vaccin ik nog zieker zou geweest zijn , is een bewering die niemand kan staven . Ik ga er van uit , dat juist door het vaccin de ziekte bij mij ontstaan is . Ik weiger dan ook pertinent nog een bijkomends ” booster spuit ” . Je mag doodgaan aan een longonstrkeing of doodvriezen , door je buiten in de kou te moeten omkleden , maar het moet ” gevaccineerd ” gebeuren ? Wie gelooft die paniekzaaiers nog ?

 4. Het corona paspoort geeft gevaccineerde mensen, het exclusieve officiële recht, om alleen elkaar te besmetten en het virus alleen onder mekaar door te geven, veel cynischer kan het niet meer worden.
  Beste gevaccineerde, vertrouwen jullie uw vaccin niet, voelen jullie zich niet veilig met jullie prik tegen covid 19? Mensen veroordelen als egoïsten en ze willen dwingen zich te laten inenten met iets dat jullie zelf niet vertrouwen? Ik heb zelf covid 19 gehad in oktober 2020 en nadien mijn inenting geweigerd. Acht maanden later heb ik via bloedonderzoek de bevestiging gekregen dat ik nog steeds immuun ben voor covid 19. Ik vind het dan ook onbegrijpelijk dat men ex covid 19 patiënten zomaar een inenting tegen het covid 19 virus opdringt, ook als ze immuun zouden zijn. Nu zeker met al die jonge mensen en kinderen die besmet zouden zijn en dus veel kans hebben om immuun te zijn. Waarom niet eerst een bloedonderzoek aanraden?

Comments are closed.