Woelig protest in Londen

Overal in West-Europa groeit het protest tegen de liberale dictatuur. Afgelopen weekend was er ook in Londen woelig protest voor de vrijheid. Honderden betogers kwamen vreedzaam op straat, maar werden aangevallen door de hersendode politierobotten van het regime.

De betogers kwamen op straat ter gelegenheid van Guy Fawkes-dag, de man met het bekende witte masker, die ooit in de 16e eeuw een plan had om het parlement op te blazen. Een idee dat in West-Europa blijkbaar voor veel mensen steeds aantrekkelijker lijkt, misschien omdat parlementen veranderd zijn in poppenkasten van de dictatuur?

3 comments

 1. Beste Hans,
  Je mag het dan niet eens zijn met het liberale regime, en allicht terecht, maar de politie gaan beschrijven als hersendode politierobotten is er voor mij toch teveel aan.
  Vergeet niet dat het diezelfde hersendode robotten zijn die onze rechtstaat proberen te handhaven tegen het geweld van drugsbendes, afgewezen asielzoekers, gelukzoekers, boelzoekers en vul zelf maar in.
  Als je ze zelf nodig hebt ben je maar al te blij dat ze er zijn, en meestal doen ze toch wel echt hun best. En zelf vind ik dat ze dikwijls nog veel te soft optreden tegen allerlei “medemensen” die hen als pispaal beschouwen.
  Richt je pijlen op de juiste personen, niet op de uitvoerders van de opdracht aan wie allicht niet gevraagd werd of ze akkoord gaan met het beleid maar wel altijd op de eerste rij staan om de klappen op te vangen.

  1. Nee, richt je juist wel op de politie die klakkeloos orders volgen. Als zij simpelweg weigereden de corona-gerelateerde maatregelen serieus te nemen, zou de staat machteloos zijn tegen ons. Zij hebben zelf gekozen voor dat werk, ondanks het feit dat ze hadden kunnen weten voor wat soort mensen ze zouden werken. Dus ik heb geen sympathie voor ze. Deze obsessie met de politie onder sommigen is echt misselijkmakend, de politie zijn niet je vrienden, zij zijn de voetsoldaten van het regime waar wij tegen zijn.

Comments are closed.