Duizenden migranten hebben zich vandaag verzameld aan de Pools-Wit-Russische grens, met als doel om de Europese Unie te bereiken. De Poolse regering heeft inmiddels de noodtoestand uitgeroepen in het grensgebied en meer dan 20.000 militairen aan de oostgrens gestationeerd in een poging om de ongewenste migratie tegen te houden. Op beelden van de Poolse overheid is te zien hoe migranten proberen een grensversperring van prikkeldraad te slopen. Een Poolse militair probeert ze tegen te houden met pepperspray.

Het Oekraïense nieuwskanaal In Time Ukraine had vandaag een livestream over de migrantenproblematiek. De video is hieronder terug te zien.

De grote migrantenmassa is de zoveelste escalatie in het diplomatieke conflict tussen Wit-Rusland en de EU, waarbij de Wit-Russische leider Loekashenko heeft ontdekt hoe makkelijk het is om mensen in te laten vliegen vanuit steden in het Midden-Oosten, ze naar de grens met Polen te brengen en ze daar richting de EU te sturen. Inmiddels zouden er reisbureaus bestaan in Wit-Rusland die met steun van de overheid voor een paar duizend euro de man dergelijke ”vakanties” organiseren. De migranten moeten dan zelf verder reizen naar West-Europa, want Polen en Litouwen nemen liever geen asielzoekers op uit moslimlanden.

De mensenmassa van vandaag zou gecoördineerd zijn via Telegram-kanalen waarop migranten elkaar adviseren. Volgens de NOS was er gisteren een bijeenkomst van migranten in Minsk, waar ”zou zijn besloten om in een groep naar de Poolse grens te trekken, zo’n 300 kilometer verderop, om te proberen gezamenlijk de grens naar Polen over te steken.” De NOS schrijft ook dat taxichauffeurs in het Poolse grensgebied zeggen dat er inmiddels taxifiles bij de grensovergang staan.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Wit-Rusland escaleert asielinvasie”

 1. […] ESCALEERT ASIELINVASIEIDEETJE! How about 5000 BOA’S bij de NL grens die ELK busje uit Duitsland controlerenWest Accuses […]

 2. […] ESCALEERT ASIELINVASIEIDEETJE! How about 5000 BOA’S bij de NL grens die ELK busje uit Duitsland controlerenWest Accuses […]

 3. En een afghaan verkracht een 18-jarig meisje…

  https://nbcmontana.com/news/local/lawmakers-irc-make-statements-on-rape-case-involving-afghan-in-missoula

  Elke dag meer slachtoffers en het volk doet niets, en begrijpt nog minder. Hoelang gaat dit nog duren?

 4. In Duitsland heeft de multikultuur weer toegeslagen en kleine kinderen betalen de prijs.

  https://www.breitbart.com/europe/2021/11/04/turkish-national-accused-of-deliberately-running-down-german-schoolchildren-killing-one/

  En hier nog een multicultuur verhaal. Een 4-jarig meisje teruggevonden na een kidnapping door een je-weet-wel-wat.

  https://www.mirror.co.uk/news/world-news/cleo-smith-suspect-obsessed-dolls-25374957

 5. briers ghislain

  Als de topdieven van “Europese leiders ” zich als dwijl opstellen , zullen anderen daar gebruik van maken . En onze topdieven zijn er gerust in : tis op onze kosten , niet op de hunne .

Trending

%d