Meer dan een vijftigtal aan organisaties ondersteunden vandaag een grootschalige demonstratie in Den Haag, onder de noemer Samen Voor Nederland, tegen de vergaande coronamaatregelen die het liberale regime de bevolking heeft opgelegd. Het werd net als bij eerdere demonstraties een groot succes, zo rond de 50.000 mensen lieten hun onvrede blijken over de steeds absurdere en extremere maatregelen die zijn ingesteld om het coronavirus te bestrijden. De manifestanten verzamelden op het Malieveld en liepen doorheen de binnenstad, er waren talloze vlaggen, gele regenschermen, borden met teksten te zien en er was o.a. een toespraak van Tweede Kamerlid Thierry Baudet van Forum voor Democratie te horen.

De demonstratie verliep in goede sfeer en er was zodoende ruime aandacht voor de heldere boodschap. Er werd veel muziek gedraaid, gezongen en gedanst door de betogers. Dit werd ondersteund met meerdere geluidswagens, tientallen vrijwilligers, een ordeteam en een aantal sprekers en artiesten. De politieke partij Forum voor Democratie steunde de betoging, evenals Viruswaarheid van Willem Engel, de nationalistische actiegroep Voorpost en talloze bekende en minder bekende publieke figuren.

Veel van de woede op de demonstratie richtte zich tegen de QR-code die een deel van de burgers van Nederland uitsluit van de toegang tot plekken als zwembaden, sportscholen, musea en horeca. Om een QR-code te bemachtigen moet iemand gevaccineerd, genezen of getest zijn. Omdat vermoedelijk zo rond de 2 miljoen volwassenen deze code niet hebben, zijn ze door het regime tot tweederangsburgers gedegradeerd.

Toespraak Thierry Baudet op het Malieveld in Den Haag.

Actiegroep Voorpost verzamelt op demonstratie.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “50.000 demonstranten in Den Haag tegen coronamaatregelen liberale regime”

  1. briers ghislain

    En de robocops zijn thuisgebleven ? al te veel overuren ? of t gezond verstand dat ook bij deze mensen terug begint te werken ?

Trending

%d bloggers liken dit: