Linkse VRT-zot Chris Dusauchoit: ‘Ik ga je lever opeten met chianti’

VRT-gezicht Chris Dusauchoit is in Vlaanderen heel bekend van allerlei dierenprogramma’s. De propagandazender van het regime verkoopt hem als beminnelijke, vriendelijke liefhebber van plantjes en diertjes allerhande. Ook zijn boeken mag hij groot promoten in de studio.

Maar in werkelijkheid is Dusauchoit een groenlinkse extremistische gek van de ergste soort. Dat bleek al duidelijk toen hij na de moord op Pim Fortuyn in alle openheid op de radio van staatszender VRT die moord toejuichte met de woorden ‘one down, twenty to go’. Fortuyn werd vermoord door een groenlinkse extremist die actief was bij de club ‘Milieudefensie’.

De man werd daarvoor door staatszender VRT niet ontslagen, wel integendeel; hij bleef voluit op het scherm komen, en wordt daarvoor vorstelijk betaald met belastinggeld.

Groene zotten als Dusacuhoit proberen landbouwers in hun buurt weg te pesten. Dusauchoit heeft het in het bijzonder gemunt op een veekweker in zijn buurt, ene Theo.

Dusauchoit wordt nu vervolgd voor belaging en stalking van die man, en wel voor een reeks knettergekke berichten waaronder:

– ‘Ik zal je lever opeten met een lekkere Chianti erbij’. Dusauchoit vergelijkt zichzelf aldus met Hannibal Lecter, de gestoorde seriemoordenaar uit de film ‘Silence of the Lambs’.

– En geloof me: ik schop je met je lelijke rotkop terug naar je hol in het Vosken waar je hoort. Kom eens op de koffie bij de buren, hun honden zitten voor je klaar.

– May you burn slowly and full of excruciating pain in hell. Forever and another day. Peace on earth, but not for you, you miserable heap of cow droppings (Dat je langzaam en vol ondraaglijke pijn in de hel moge branden. Voor eeuwig en altijd. Vrede op aarde, maar niet voor jou. Jij miserabel hoopje koeienstront; nvdr).- Zo leer je om de zeep niet te laten vallen in de gemeenschappelijke douches in Leuven Centraal, kapoentje. Geniet van de feesten in je hol.

– Teofielt, ik ben erg blij met dat nieuwe hippe logo op jullie bestelwagentjes. Je kunt er nog altijd in Photoshop in een wip een anagram (ken jij dat woordje al?) van maken dat past bij jou en je gangsterbroers: NV Krapulo.

  • Mocht je je afvragen waarom ik je steevast Theofielt noem. Theofielt: laaghartige ploert, doortrapte schurk, schoft.

Vonnis op 29 november.

4 comments

  1. Ja, van ne zot kan je onmogelijk ne slimmen maken, Ik ben er zeker van dat die geen hercencellen heeft, enkel hondenstront in de kop, zeker weten.

  2. Chris Dusauchoit? Was dat die gast niet die verklaarde een ‘goed gevoel’ te hebben bij de moord op Pim Fortuyn ?

  3. Een smakeloze uitschuiver van Demaret word zwaar gesancioneerd , foute msm en van tien jaar geleden breken de carriére van Bart De Pauw . En waar zijn de fatsoensherauten nu ? Voor wat foute meme’s schiet heel het gerechterlijk apparaat wakker om Dries Van Langenhove te kelderen . Bij T scheldt worden huiszoekingen verricht nog voor er klacht ingediend is . Dit zijn dooodsbedreigingen . en het parket zal weer ” onderbemand ” zijn ?

  4. Het vorte, politiek-correct Linkiwinkies vocabularium is vrij gangbaar bij al dan niet politiek benoemden binnen de MSM. Bij de Vlaamse Volksmens is dit decadent taalgebruik gelukkig nog niet zo PoCo gepollueerd.

Comments are closed.