Net zoals de Sovjetunie functioneert de liberale dictatuur met ‘commissarissen’: niet-verkozen potentaten die voorschrijven wat de burgers moeten doen. Pedro Facon is momenteel de ‘coronacommissaris’ van de ondemocratische belgische nepregering, die in Vlaanderen geen meerderheid heeft.

Wie denkt dat het invoeren van een ‘coronapas’ in de horeca om niet-gevaccineerden uit te sluiten en te discrimineren het hoogtepunt is in de huidige golf van dictatoriale maatregelen, die vergist zich. Het blijkt maar het begin te zijn.

Want deze onverkozen ‘coronacommissaris’ was gisteren 27.10.2021 in het VTM-Nieuws van 19 uur heel duidelijk: ook het in de gevangenis gooien van mensen zonder vaccin is ‘een interessant verhaal‘, net trouwens als het veroordelen van deze mensen tot ‘onbetaalbare boetes‘. Over beide zaken moet ‘intellectueel nagedacht worden‘, zo bevestigt de commissaris. Want uiteindelijk ‘moeten er instrumenten gevonden worden om deze mensen hoe dan ook te sanctioneren‘, zo klinkt het.

Waar is de tijd dat werd beloofd dat de vaccinaties een vrijwillige keuze zouden zijn en blijven, en dat de liberalen zwoeren dat er geen ‘pasjesmaatschappij’ zou komen? Oeps, nog maar enkele maanden geleden…

Facon is als VLD’er een trouw dienaar van de liberale dictatuur. Hij was kabinetschef gezondheidszorg van minister Maggie De Block (Open Vld) en was in 2008 voorzitter van de Leuvense afdeling van de Open VLD. 

Intussen heeft de Technologiefederatie ook al gevraagd om arbeiders zonder vaccin onbetaald te mogen weigeren op de werkvloer. Dat bestaat nu al in Italië. Dat betekent dus zonder meer brutale veroordeling tot armoede, want als er niet ontslagen wordt is er zelfs geen recht op werkloosheidssteun. We zijn nu zover dat het grootkapitaal de liberale vrienden openlijk vraagt om de liberale dictatuur nog wat wreder te maken.

De liberale dictatuur rukt elke dag onbeschaamder op. Ben je niet-gevaccineerd, kom dan NU op straat, want ze willen eerst je sociale leven, en daarna zelfs je werk afpakken. Ben je gevaccineerd, wees dan solidair en kom op straat voor vrijheid van keuze, tegen de dictatuur, tegen de discriminatie van je medeburgers, de niet-gevaccineerden.

Wie nu niet op straat komt tegen dit slechte regime geeft zijn vrijheid definitief op. Tot zondag in Brugge of Leuven!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

12 reacties op “VLD-Coronacommissaris Pedro Facon: ‘Mensen zonder vaccin in gevangenis gooien is interessant verhaal’”

 1. […] ‘Mensen zonder vaccinatie in gevangenis gooien is interessant verhaal’ […]

 2. vriendelijke e-Gulden EFL groetjes van nabij Liberland.

  Yoshi Livo

 3. Mensen hou je vast aan dit , De satanic Masonry duivel zijn van de archonten en zij doen het werk zijn de loop jongens de satanic muppets hebben die dom oren niet door. Ze draaien alles om. Wat toeval 2008 nr 8 bij de les blijven wie vrijheid wil https://www.statenvertaling.net/bijbel/rome/8.html

 4. briers ghislain

  Iemand die dergelijke uitlatingen doet , mag die nog een functie als ambtenaar bekleden waarvoor hij trouw aan de grondwet heeft moeten zweren ? Want dit is meineed .Dit is collectieve chantage . Eneen goed jurist vind waarschijnlijk nog wat strafbare definities over dergelijke uitlatingen . Gerecht , doe uw werk !!!

 5. Het gaat van zot naar zotter.

  In Zweden is een politieker (van 81 jaar) veroordeelt vanwege racisme. Zijn misdaad; een studie citeren die stelt dat de gemiddelde soedanees een laag IQ heeft.

  https://freewestmedia.com/2021/10/26/swedish-politician-convicted-for-citing-facts-about-south-sudanese-iq/

 6. 😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲

 7. Kan iemand deze gestoorde communisten opsluiten aub??

 8. De liberalen gaan terug naar de bron: de Terreur van de Franse Revolutie. Vrijheid, gelijkheid, broederlijkheid… of de dood!

 9. Schandalig, gewoon diktaturiaal. Een gevaar voor onze toekomst. Proficiat VLD.

 10. Michel Van Brempt

  Verkrachters en moordenaars vrij laten om plaats te maken?

 11. Bij zijn aanstelling werd de gewezen kabinetschef gezondheidszorg van minister Maggie De Block (Open Vld) gelauwerd door Marc Van Ranst: “Pedro is een specialist in het optimaal laten samenwerken van de verschillende ‘gefedereerde entiteiten’ in ons land.” Dat alleen al, was verdacht. In 2008 werd de ‘commissaris’ ook nog voorzitter van de Leuvense afdeling van de Open VLD. De master politieke wetenschappen weet natuurlijk ook alles over de gezondheid van de mensen. De perfecte handpop van De Croo dus.

Trending

%d bloggers liken dit: