Afgelopen maandagavond werd een buurt in Den Haag opgeschrikt door een luide kreet van een zwerver die onder een tram was terechtgekomen. Hij belandde hier doordat drie allochtonen hem voor de tram hadden geduwd, de man van 39 jaar is ter plekke overleden aan zijn verwondingen. De dag erna, nadat via verschillende kanalen het bericht werd verspreid over drie ‘donkergetinte jongens’, die blijkbaar op camerabeelden waren te zien, meldden zich op het politiebureau drie verdachten, twee 15-jarige jongens en één 18-jarige jongen.

Gezien er sprake was van misdrijf werd het Team Grootschalige Opsporing (TGO) ingeschakeld om de daders te achterhalen. Dat betekent dat er ter plekke direct en op grotere schaal onderzoek wordt verricht, zoals het horen van getuigen en onderzoeken van camerabeelden. Al de volgende dag hebben de daders zich gemeld, ze zijn inmiddels aangehouden en ingesloten op het politiebureau.

Er is vanuit de toegesnelde medische hulpverleners en politie nog getracht om het slachtoffer te redden, maar hij was dusdanig verwond dat er niets meer te redden was. Hij is letterlijk door de tram overreden, iets dat inmiddels door getuigen tegenover meerdere media is verklaard. De mensen die dit hebben gezien, hebben dan ook slachtofferhulp aangeboden gekregen om deze gebeurtenis te kunnen verwerken.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Allochtonen duwen zwerver voor de tram, man ter plekke overleden”

  1. mireille demonie

    Een woord bangelijk …..

  2. En elke dag wordt de berg van slachtoffers een beetje groter.

  3. Zonnebank vol drank

    “Donker getint” ? Onder de zonnebank gelegen ?

  4. Toon Autoch, autochtoon

    Gelukkig dat de Overheid ons voorhoudt ; “Diversiteit is een verrijking” want zelf zouden we dat nooit of nooit kunnen bedenken hebben.

Trending

%d