Boven op de actualiteit, het nieuwe muzieknummer van de Nederlandse kleinkunstenaar Wilfred, die gaat over de mogelijkheid van een verplichte prik om jezelf tegen het coronavirus te beschermen. Wilfred waarschuwt in het nummer voor de gevolgen van de door de staat opgelegde vaccinatie voor de maatschappelijke samenhang ‘Als prikken wordt verplicht, blijven steeds meer deuren dicht.’ Het muzieknummer staat op het bekende videopodium YouTube, heeft inmiddels als een behoorlijke toestroom van luisteraars en is hieronder te beluisteren.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “[Muziek] Als prikken wordt verplicht – Wilfred”

  1. briers ghislain

    verplichte vaccinatie en de ” gehoorzaamheidspas ” zijn inderdaad zware inbreuken op onze grondrechten . Op de duur zou je gaan geloven dat ze corona opzettelijk gemaakt hebben om ons tot regimeslaven te degraderen .

Trending

%d