Een tweetal jonge allochtonen stonden gisteren voor de rechtbank van Utrecht, voor een tussentijdse zitting, een derde zal later voor de rechtbank verschijnen, dit vanwege de aangestoken brand van een woning in Hilversum in mei van dit jaar. Een Nederlands echtpaar, een man en vrouw van 48 en 49 jaar, kwam hierbij om het leven. De drie verdachten bestaan uit een 17-jarige hoofdverdachte, die de brand zou hebben aangestoken en daarbij vermoedelijk is geholpen door twee oudere vrienden, Suleiman el H. en Wail el B. De hoofdverdachte ontkent iets met de brand te maken te hebben.

De lokale pers is in gesprekken met buurtbewoners te weten gekomen dat het bewuste echtpaar al een tijdlang last had van pesterijen, hun huis werd bekogeld met eieren en stenen en er zou een rat voor de deur zijn gelegd. Nog niet bekend is of het hier om dezelfde daders gaat. Op vrijdag 28 mei onstond in de gang van hun huis de brand en die breidde zich snel uit, waaraan het Nederlandse echtpaar niet kon ontkomen.

Hoewel de hoofdverdachte voor de rechtbank heeft ontkend iets met de brand van doen te hebben, is hij door de twee andere verdachten al wel aangewezen als mogelijke dader. Ze hebben aangegeven hem te heben geholpen door benzine te kopen en naar het huis van de slachtoffers toe te rijden. Het onderzoek is op het moment nog in volle gang, enkel de hoofdverdachte zit vast, de twee andere verdachten mogen het verloop in vrijheid afwachten.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Allochtonen steken huis in brand, Nederlands echtpaar komt om”

 1. Hier nog een leuke misdaad die geen aandacht krijgt: een transgender heeft een 14 jarig schoolmeisje verkracht, politie pakt vader van het meisje op en slaagt hem in elkaar. Dader had al eerder een kind verkracht.

  Pure waanzin.

  1. Politiek-correct ontaarde waanzin, met hoog woke gehalte !

 2. Deze gruwelijke gewetenloze daders en hun afzichtelijke advocaat beweren dus na een dubbelmoord dat dit het gevolg is van een ‘grapje’ (typisch voorbeeld van Takiyya). Hoe kan zo’n advocaat eigenlijk in de spiegel kijken als hij vleesgeworden duivels op zo’n leugenachtige manier beschermt?
  Familieleden van Vanessa en Marco worden voor de rest van hun leven gekweld door verdriet en depressie na de moorden van deze duivelse allochtonen.
  Gezien het gebrek aan objectiviteit en de gekende belangenverstrengeling van regimerechters valt niet te verwachten dat deze kwaadaardige daders streng gestraft worden. We weten al langer van vandaag dat justitie niet meer in dienst staat van de samenleving en dat rechters in Europa onze samenleving al lang niet meer dienen.
  Wat zal het deze keer zijn? Weer een werkstrafje, een enkelbandje of een opstelletje over ‘gelijkheid en respect’.

 3. Autochtonofiele Toon Autoch, autochtoon

  Autochtonofoob racistisch geïnspireerde wandaad ?

Trending

%d bloggers liken dit: