Maaike Cafmeyer poseerde vrijwillig met penis van Bart De Pauw in haar hand

In Mechelen, de hoofdstad van de liberale dictatuur, is het langverwachte proces begonnen tegen TV-maker Bart De Pauw. Eerder dit jaar werd in diezelfde rechtbank de vrije meningsutiing voor rechtse nationalisten afgeschaft: vier leden van Voorpost werden er veroordeeld tot gevangenisstraf en boetes, louter vanwege het vreedzaam tonen van een spandoek ‘stop islamisering’. Dat gebeurde mede op eis van het liberaal-dictatoriale centrum UNIA, dat optreedt voor de troetelgroep ‘allochtonen’.

Nu is het de beurt aan een andere troetelgroep, de feminazi’s. In de nasleep van #metoo is er een grote schare hysterische vrouwen opgestaan voor wie elke heteroseksuele man die avances maakt naar een vrouw plots een schurk wordt. Het liberaal-dictatoriale centrum dat deze troetelgroep bedient heet misleidend ‘Instituut voor de Gelijkheid van mannen en vrouwen’. De raad van bestuur bestaat uit 14 vrouwen (op 17 leden). De voorzitter is een vrouw. De advocaat die wordt ingezet voor het proces-De Pauw is een vrouw.

Met belastinggeld werd een grote ronselcampagne opgezet voor ‘slachtoffers’ van Bart De Pauw, die in vergaderingen hun verklaringen op elkaar afstemden. Boegbeeld van de haatcampagne tegen De Pauw is Maaike Cafmeyer, die een bewezen affaire met hem had toen hij al bekend was en zij niet. Blijkbaar kreeg ze daar op latere leeftijd, zodra de bekendheid binnen was, spijt van.

Dat verschijnsel is overigens al eeuwen bekend: het wordt in het Nederlands aangeduid met het spreekwoord ‘ Jong een hoer, oud onder de preekstoel’. Betekenis: wie in zijn jonge jaren losbandig leeft komt vaak tot inkeer als hij ouder is.

Vandaag verklaarde Maaike Cafmeyer met trillende stem in de rechtbank: ‘Waarom heb je al die jonge vrouwen in zo’n verschikkelijke positie gebracht?’ Die woordkeuze is wel grappig, want in 2004 poseerde Maaike Cafmeyer nog voor een covershoot van HUMO, bij een interview met Bart De Pauw. In die shoot is haar ‘positie’ opmerkelijk: ze ligt samen met een (ongetwijfeld ook verschrikkelijk gedwongen) andere vrouw aan de voeten van De Pauw, en legt haar hand op zijn kruis, waarbij de vorm van zijn penis in haar hand goed te zien is. Ze moet het betrokken lichaamsdeel dus ook vrij goed gevoeld hebben. Ze was toen overigens ook al 31 jaar oud.

Maar misschien stond er buiten beeld wel iemand met een geweer die haar onder schot hield om haar in die ‘verschrikkelijke positie’ te brengen, wie weet?

6 comments

 1. Ja de metoovrouwen zijn Inn,maar elke fatsoenlijke dame heeft die allen allang door en
  Wie een beetje verder denkt zijn die grieten te nemen voor wat ze zijn “van lichte zeden”
  Als ik vroeger werd aangesproken dan wisten die sexmaniakken direct wat ik van hen dacht
  en dropen ze af en zo ken ik vele meisjes,want wij dachten aan onze goede naam !!!
  Dus je oogst wat je zaait……!!!!!

 2. Als onze premier Alexander De Croo pornohoertjes stalkt met seksverzoekjes dan komt dat niet in de pers.
  Als pedofiele groepsverkrachters een minderjarig meisje verkrachten in een Brusselse bed & breakfast moeten ze niet naar de cel, maar moeten ze als ‘straf’ een opstel schrijven. Hierover staat slechts een klein artikel in onze kranten, waarschijnlijk omdat de daders weeral vreemdelingen zijn.
  Waar zijn we hier eigenlijk over bezig? Voor wat stoute SMS’en wordt één jaar voorwaardelijke celstraf geëist. Sinds die metoo-beweging is iedereen (lees: blanke mannen) vogelvrij verklaard. Straks gaan ze nog affiches ophangen zoals in de westerns ‘wanted dead or alive’. Het is ook niet onbelangrijk om te weten dat alle aanklagers feministen zijn, en elke man met verstand weet dat alle feministen mannenhaters zijn.
  Ik steun Bart, een briljant programmamaker die veel meer krediet verdient dan hij ooit bij VRT kreeg. Eeuwig respect Bart, niet opgeven kerel! Maaike Cafmeyer, wie is dat eigenlijk? Iemand die op wraak uit is omdat hij haar liefde niet beantwoordt? Vandaag zei ze nog in de rechtbank: “Natuurlijk heb ik Bart graag gezien. EN NOG STEEDS”.

 3. Hoeveel van die “dames”(sic) zouden zich eventueel laten (mis)leiden door het Freudiaans concept “der Penisneid” om dat vermaledijde menselijk wezen “De Man’ een pee te stoven volgens het alchemistisch recept uit “Dolle Mina’s Kookboek”, wat de eerste keer werd gedemonstreerd door Eva die Adam bij zij lid greep, zodat de eerste keer zijn ondernavels hydraulisch systeem in actie kwam, waardoor zijn verbaasde mond open viel en zij er de “verboden vrucht” in kon duwen. Cleopatra heeft ook feministische demonstraties gegeven hoe de Romeinen Julius Caesar en Marcus Antonius bij hun lid en daarna bij de neus te pakken en hen mee te sleuren naar waar ze haar grillen kon botvieren en haar feministische goesting kreeg. Uit onze rijke Vlaamse spreukenschat blijkt ; “één vrouw is duizend mannen te erg” ! De bende femmes fatales die Bart De Pauw’s reputatie wil lynchen slagen er blijkbaar in zelfs onintentioneel de Procureur te mobiliseren en voor hun suffragette karretje te spannen, minstens die perceptie wordt toch gecreëerd naar ons toe, Fallocratische Macho’s.

 4. Men zegt dat Jezus zedig zweeg op zijn proces ingesteld door de toenmalige elite, ik begin te begrijpen waarom. Niets nieuws onder de zon.

 5. Ach jongens… Precies weer komkommertijd en problemen om de gazetten vol te krijgen. Wat een gedoe zeg. Die dames zijn geen ziet beter dan hij.

Geef een reactie