Gebedsoproep Islamsekte gaat schallen in Keulen

In de Westduitse stad Keulen gaat voortaan elke vrijdag de ‘gebedsoproep’ van de islamsekte door de luidsprekers van de moskeeën schallen. Dat is zo besloten door het stadsbestuur, dat geleid wordt door de linkse extremiste Henriette Reker.

Gedurende twee jaar krijgen moskeeën het recht hun oproep tot haat, geweld en discriminatie tegen niet-moslims in het rond te schreeuwen vanop moskeeën en minaretten.

De overblijvende bevolking van Duitse afkomst reageert geschokt, maar de beslissing is een logisch gevolg van de omvolking. Intussen is al 40% van Keulen van vreemde afkomst. In de stad leven bv. maar liefst 100.000 Turken, op een bevolking van 1,1 miljoen mensen. In sommige wijken is het aandeel allochtonen opgelopen tot 85%!

De linkse extremistische burgemeester Reker lichtte haar beslissing als volgt toe: ‘ Wie uit het station van Keulen de stad betreedt wordt begroet door de Dom en door de kerkklokken. Het is dus maar normaal dat ook islamitische gebedsoproepen in de stad te horen zijn. Dat getuigt van aanvaarding van de islam en respect.’ Reker leidt in Keulen een vreemde coalitie van de extreemlinkse Groenen, de partij Volt en de CDU.

De gemeentelijke kiesstrijd van 2015 werd in Keulen gekenmerkt door de controverse door het rampzalige ‘Wir schaffen das’ van Merkel, dat leidde tot een invasie van agressieve moslims. Een dag voor de verkiezingen werd Reker neergestoken. Mede daardoor kon zij later burgemeester worden. De linkse keuze van Keulen had gevolgen: op oudejaarsavond 2015 werd Keulen zwaar getroffen door de islamitische sexjihad tegen ‘ongelovige’ vrouwen. Tientallen niet-islamitische meisjes en vrouwen werden aangerand en verkracht door grote groepen moslims, louter omdat ze geen moslims zijn.

Voortaan kan Keulen dus genieten van deze oproepen tot haat, geweld en discriminatie door de islamsekte:

4 comments

 1. Kerkklokken zijn goed, want een expressie van de ware godsdienst (katholiek Christendom); minaretten zijn slecht, want een expressie van een valse religie van een duivel die in een saturnale tempel (de “Kaäba”) woont in Mekka. Alle moskeeën moeten verwijderd worden in onze Germaanse contreien en in plaats daarvan moet men kerken bouwen; om de boodschap nog extra te benadrukken kan men jaarlijks een openlijke herdenking van de Slag bij Lepanto (7 oktober) organiseren, van de grote overwinning van het christelijk heir op de Turken.

  Het onderwerp van religie kan niet onbesproken blijven tegenover de systematische pogingen om ons Germaans ras uit te wissen op onze eigen bodem, want het desacraliserend beginsel van de moderniteit, “vrijheid van religie”, wordt geëxploiteerd door de orks van Mekka die met het geld van occult Juda hier geïmporteerd en gevestigd worden om hun cultus te planten in het vacuüm gecreëerd door de oorlogen van de Franse Revolutie tegen het Christendom.

  Het juiste antwoord op de valse theocratie van Mekka is de katholieke christelijke theocratie, een katholiek Germanendom verenigd onder de banier van het Heilig Kruis, en niet onder de banier van moderne decadentie en ontaarding.

 2. WIJ DE ONGELOVIGEN EN SLECHTEN LATEN DAT ZOMAAR GEBEUREN. WIJ ZIJN OERDOM , ZIE MAAR GODFRIED VAN BOUILON HEEL LANG GELEDEN, DIE HAD TOEN REEDS DE BEDOELINGEN VAN DE VERKRACHTERS , MOORDENAARS ,ONDERDRUKKERS , EN VOORAL NEGATIEVE MENSEN DE MOSLIMS BEGREPEN. EN ONZE HUIDIGE POLITIEKERS MET UNVERSITAIRE DIPLOMAS VAN HIER TOT HET EINDE VAN DE WERELD… SNAPPEN ER NU NIETS MEER VAN… MAAR JA , HET DOMME KIEZERSVEE , STEMT TOCH OP DE GROOTTSTE HUICHELAARS… IK HOOP ECHT WAAR DAT ER EINDELIJK EENS EEN STERK IEMAND GAAT WAKKER WORDEN… EN ONS EUROPA EN VOORAL WIJ CHRISTENEN GAAT TER HULP SNELLEN. WANT HET IS BIJNA TE LAAT. (LANG LEVE HET VLAAMS BELANG) MAAR IEMAND ZOU DAAR WAKKER MOETEN WORDEN… EN OVERGAAN TOT VERZET.

 3. De katastrofale gevolgen van het desastreus beleid van de Oostduitse “Frau” Merkel ,vooral qua milieu (kerncentrales sluiten), qua immigratie (Wir shaffen das) en qua zelfverloochening ,zullen over een paar jaar overduidelijk worden….
  Arm Duitsland,en arm Europa als speelbal van de rest van de wereld……
  Daarenboven mogen onze erfgenamen zich stilaan beginnen voorbereiden op de meest vernietigende burgeroorlog van de laatste eeuwen.
  De dodelijke cocktail van Islam en (o.a. daardoor) overbevolking zal over afzienbare tijd onvermijdelijk tot een ontploffing leiden waarbij Hiroshima en Nagasaki zullen verbleken.

 4. Ik blijf toch doen alsof ik het in Köln (“Kölle” in hun Keulens carnaval dialect) hoor donderen.

Comments are closed.