In Brussel werd afgelopen weekeinde opnieuw een linkse betoging ‘voor het klimaat’ georganiseerd. Die werd georganiseerd door de linkse koepel ‘Klimaatcoalitie’, een platform dat maar liefst 80 organisaties omvat. Met slechts 25.000 deelnemers kwam er beduidend minder volk opdagen dan bij vorige edities; gemiddeld 300 man per organisatie. Als je dan weet dat bij die 80 organisatoren de drie monopolievakbonden ACLVB, ACV en ABVV zijn, die samen miljoenen leden tellen, dan zie je wel dat de opkomst niet echt een succes was…

Extreemlinks was prominent in de optocht aanwezig. Zo was er een groep gemaskerde in het zwart geklede anarchisten, die trots de Stalinvlag met hamer-en-sikkel meevoerden. Die vlag is het symbool van de genocidaire ideologie van het communisme, die in de 20e eeuw naar schatting 80 miljoen mensen vermoordde in vooral China en de Sovjet-Unie. Geen probleem blijkbaar voor de organisatoren van deze ‘klimaatmars’, waaronder Natuurpunt, het Wereld Natuurfonds, de Gezinsbond, de Scouts en Gidsen en Amnesty International…

De Stalinvlag ongestoord tijdens de klimaatbetoging in Brussel op 10.10.2021
Slachtoffers van een foltergevangenis van Stalin, 1941

Ook de Stalinistische communisten van de PVDA-PTB waren in de optocht prominent aanwezig. Zij laten hun Stalinvlaggen tegenwoordig thuis, om wat ‘gematigder’ over te komen.

Net als bij vorige edities werd in het eisenprogramma gepleit voor een zware nieuwe belasting, de ‘koolstaftaks’, die de energieprijzen voor gewone burgers nog forser zou doen stijgen.

Deze keer werd er ook betoogd voor een nieuwe taks op vliegtuigtickets. Reizen zou daardoor voor iedereen veel duurder worden. Maar dat vindt de Klimaatcoalitie’ niet erg, want ‘dat heeft geen ernstige sociale complicaties’. Dat mensen met een gemiddeld inkomen alleen maar op reis kunnen gaan met het vliegtuig omdat de ticketprijs relatief laag is, daar heeft men even overheen gekeken.

Het eisenprogramma van de klimaatbetoging 10.10.2021 in Brussel. Vliegtickets fors duurder maken heeft ‘geen ernstige sociale complicaties’…

En zouden al die meelopende jongeren echt staan te juichen, als hun vlucht naar Barcelona of Ibiza morgen fors méér kost? We durven er even aan twijfelen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Minder volk op klimaatmars: met Stalinvlag voor vliegtickettaks”

  1. Stalin, natuurlijk wordt hij geëerd door de klimaat strijders. Hij heeft toch ongeveer 20 miljoen eenheden die CO2 uitstoten geëlimineerd. Een succesvolle prestatie ten voordele van het klimaat, of niet soms?

Trending

%d bloggers liken dit: