Deze woensdag is de rechtbank van Den Haag met het vonnis gekomen over het kort geding tegen de coronapas, een toegangsbewijs waarmee een deel van de Nederlanders wordt uitgesloten van specifieke locaties en evenementen, waarover een kort geding was aangespannen tegen de Staat der Nederlanden. De vordering is afgewezen zo valt in de uitspraak te lezen, volgens de rechtbank is er geen sprake van discriminatie en is er voor de maatregelen een wettelijke grondslag.  Daarnaast wordt er een legitiem doel mee gediend en is er geen sprake van strijd met het discriminatieverbod, zo valt verder nog te lezen. Advocaat Bart Maes, van de eisende partij, liet weten teleurgesteld te zijn in de uitspraak.

In de bewuste tekst valt op dat de rechter een bijna onaantastbaar gewicht toekent aan het Outbreak Management Team (OMT) die de regering tijdens de coronapandemie zou adviseren, maar juist de sturende partij in het geheel is. Het zijn allemaal medische experts, niet door de Nederlandse bevolking op die plek neergezet, maar ze komen allemaal van andere organisaties en hebben in de maatschappij een baan op het gebied van infectiebestrijding.

Advocaat Bart Maes overweegt nieuwe stappen, eventueel hoger beroep of een bodemprocedure en ziet in dat hij ook iets met het OMT moet doen en hij heeft het idee postgevat om een alternatief OMT te gaan samenstellen. Maes vat in een video hieronder het kort geding samen;

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Advocatenteam verliest rechtszaak: de coronapas blijft”

  1. […] VERLIEST RECHTSZAAK: DE CORONAPAS BLIJFTHugo: ‘QR-bewijs blijft na begin november, vaccineren is enige […]

  2. natuurlijk verloren. Die rechter in den haag krijgt betaald door de regering. Die is niet onafhanklijk maar belt eerst rutte: welke uitspraak. En dan verzin ze een juridisch verhaaltje. Is niet opmerkelijk dat elke rechtzaak tegen de coronamaatregels afgewezen is.

  3. natuurlijk. die rechter is omgekocht door de regering

Trending

%d bloggers liken dit: