De controversiële minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft het voor elkaar weten te krijgen om een opvallende kandidaat aangesteld te krijgen als de nieuwe en eerste Nationaal Coördinator tegen Discriminatie en Racisme. Het gaat om Rabin Baldewsingh, voormalige wethouder in Den Haag, die per 15 oktober van dit jaar deze functie krijgt. De oud-wethouder viel in Den Haag op door een anti-blank personeelsbeleid, waarbij hij in alle openheid stappen ondernam om het personeelsbestand van het stadhuis te gaan ‘ontwitten’.

Dergelijke functies met mooi salaris zijn volop te vinden in de bekende baantjescarrousel voor leden van de kartelpartijen. Baldewsingh is sinds jaar en dag lid van de PvdA, een van de partijen die hierin meedraaien. Gezien zijn discriminatoire opvattingen naar de blanken toe, lijkt hij een logische keuze om een dergelijke functie op te vullen, hij heeft immers zelf ervaring met discrimineren. Een deel van de reportage van de lokale Omroep West, over de anti-blanke beleidskeuzes van Baldewsingh, is via onderstaande tweet te bekijken.

Logo reactnieuws

Interessante journalistiek?

Wij cashen geen euro belastinggeld! Alleen jouw steun helpt ons.

€ 5,00

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Oud-wethouder in Den Haag, Rabin Baldewsingh, wordt nieuwe Nationaal Coördinator tegen Discriminatie en Racisme”

  1. IK ben blij dat ik nu in Hongarije woon en niet meer in dat gek geworden Belgiestan en in Nrderland is het nog erger tot de mensen massal in opstand komen en zulke politiekers die onze landen en tradities naar de knoppen helpen op te hangen .

  2. Dan moet hij ook tegen het discrimineren van ongevaccineerden zijn!

  3. EColeirige blanke gepensioneerde

    Autochtonofoob racisme/discriminatie lijkt ook in Belgie nooit sanctioneerbaar,kennelijk met het uit de Linkse duim gezogen concept “positieve actie”. Minstens die perceptie int veld.

Trending

%d bloggers liken dit: