Coronapas : Start van een nietsontziende dictatuur

Door gastschrijver Nooit-een-slaaf

Met een nauwkeurige timing is men in deze failed state België begonnen met het invoeren van een Coronapas.  Deze kan afgelezen worden op de mobieltjes en verschaft gevaccineerden toelating tot dagdagelijkse zaken, die dan verboden worden voor niet-gevaccineerden. O.a. de opiniërend redacteur van het Belang  v. Limburg is van mening dat niet-gevaccineerden de gevolgen van hun weigering duur moeten betalen.  Minister Frank Vandenbroucke zegt dat er geen andere beslissing zal zijn, dan een discriminatie in te voeren, die niet-gevaccineerden zo goed als uitsluit uit de samenleving.

De verschillende zgn. virus-specialisten, samen met Vandenbroucke en Vooruit mateke Rousseau,  gaan zegezeker door met de corona-dictatuur, die vele mensen geen andere keuze laat dan zich te laten vaccineren.  Vermits niet bekend is welke de gevolgen op middelkorte termijn zijn van de vaccinatie en welke stoffen precies worden ingespoten, komt dit neer op het verbreken van de Nürenberg code van 1947.  Degenen die ons dwingen om allerhande behandelingen te ondergaan, hebben hoogstwaarschijnlijk de vaccins zelf niet genomen; omdat zij weten welke de gevolgen (kunnen) zijn.  Bovendien blijft er de voordracht die Mark Van Ranst gaf  in 2019 in Engeland, waar hij leerde hoe men een angstpsychose moet creëren.  Frank Vandenbroucke zou gezien zijn misdadig verleden zelfs niet op die post van minister mogen zitten.

Dit artikel is een waarschuwing aan de nog overgebleven vrije denkers in Vlaanderen.  Het doel van alle corona-maatregelen (corona verdwijnt zogezegd nooit meer) is een bewakings-maatschappij te introduceren.  Dit gaat gepaard met het verlies van grondwettelijke vrijheden.  Het idee dat de (wellicht) talrijke gevaccineerden aan de veilige kant van de lijn staan is nep : er zullen talloze nieuwe vaccinaties (met Holodomor redenen) vereist zijn, samen met draconische maatregelen om ons de klok rond, tot in de slaapkamer toe, te controleren. 

De Vlaamsgezinde partijen maken dezelfde fout als het Front National in Frankrijk.  Ze verzetten zich generlei tegen de introductie van een wereld-tirannie die prioritair bedoeld is om hen weg te vegen.  Ze zullen net als het Front National daardoor ten onder gaan!  Met de organisatoren van de Nieuwe Wereld Orde kan men geen kersen eten.  In Nederland heeft het Forum voor Democratie dat goed begrepen en in Oostenrijk de FPÖ van Herbert Kickl.

Er moet grootschalige tegenstand komen tegen de invoering van de apartheid door de coronapas.  Zelfs gevaccineerden zullen in een latere fase er het slachtoffer van worden.  Zoek de situatie op in Australië waar de occulte ministers de bevolking opleggen van geen (reële) sex meer te hebben en niet met elkaar te spreken zelfs met mondmaskers op!!!!  De leiders van maatschappelijke organisaties in Vlaanderen moeten hun geweten laten spreken en  deze tirannie ongrondwettelijk verklaren.

Ieder bewust burger kan bijdragen door zo min mogelijk de (absurde) regels te volgen en trachten hun medeburgers voor te lichten.  We worden geleid door een bende psychopaten die zeer goed weten dat ze de bevolking in een soort slavernij moeten brengen. De ultieme oproep is dan ook : Denk zelf na en informeer u op de talrijke fora en via de alternatieve pers, die het echte nieuws geven.  Ik bied al weerstand (op andere blogs) van toen begin maart ’20, de eerste alarmerende berichten kwamen en sindsdien zijn alle zgn. complot-theorieën bewaarheid geworden, inzake de evolutie van de corona-tyrannie.

3 comments

  1. Ook in Hongarije is er maar een politieke partij die zich verzet tegen deze gang van zaken.

    Dat is het nationalistische Mi Hazánk onder leiding van László Toroczkai. De burgermeester van Ásotthalom, die in 2015 de Orbán regering opgeroepen heeft het hek aan de grens met Servie te bouwen.

  2. Het VB zou inderdaad wat assertiever mogen zijn. Iedereen weet ondertussen dat de coronapas een opstap is naar een “social credit” systeem in een communistische dictatuur

  3. Zoals mijn opvoeders zestig jaar geleden ooit zeiden ‘jij bent niet bevoegd om een eigen mening te hebben. Als je de algemeen aanvaarde mening niet deelt, ben je een egoïst en een vijand van de mensheid en dan moet je daar de gevolgen van dragen. Wij geven je de keuze, jij beslist en het blijft jouw verantwoordelijkheid. Wij, de voorhoede van het volk, wij hebben altijd gelijke en wij staan moreel beschouwd steeds aan de juiste kant van de geschiedenis. Wij zullen doorgaan met onze strijd tot alle egoïsten in de wereld geëlimineerd zijn. Wij zijn bereid 95% van de mensheid uit te roeien om die wereldvrede te bereiken. Vergeet niet dat vrede het ontbreken van alle tegenstand inhoud. Wij revolutionairen zullen het beloofde paradijs (van God) echt tot stand brengen. Wij hoeven niet te geloven in iets of in iemand , wij allen samen zijn God zelve en wij bepalen nu wat waarheid en leugen is en wat goed en kwaad is. Kies dus, sluit je aan bij ons of ….’
    De zonen en dochters van mijn opvoeders maken nu de dienst uit. Ik herken ze als mijn broers en zussen. Zij die buigen voor geweld, gebruiken graag geweld, het is hun enige doel en vreugde.
    Groetjes aan Frank en Marc en de rest van de gezelligheidsclub.

Comments are closed.