Hongaarse voetbalfans jouwen knielende Britse BLM-racisten uit

Er wordt weer gevoetbald dezer dagen, en dat betekent dat de West-Europese miljonairs het weer nodig vinden om te knielen ter ere van de racistische beweging ‘Black Lives matter’. De spelers van de Engelse ploeg vinden het nodig zich zo belachelijk te maken in Budapest, Hongarije.

Maar de supporters van Hongarije, het knappe ‘Zwarte Legioen’, reageerden trots en correct: de Engelse racisten werden luidkeels uitgejouwd. Alweer een prachtig massaal volksprotest van een normaal denkend volk, de fiere blanke en Europese Hongaren.

De gesubsidieerde regimepers van het Westeuropese liberale regime komt nu woorden tekort om de linkse haat tegen de Hongaren uit te schreeuwen. Ze doen maar. Wij zeggen: bravo, Hongarije!

One comment

  1. Applaus voor de Hongaren , en hoongelach voor de knielende lafaards en de beroepsverongelijkten .

Comments are closed.