Migrant uit Mali poogt bejaarde vrouw te verkrachten

Een 21-jarige migrant uit Mali stond deze week voor de Utrechtse rechtbank, omdat hij is aangewezen als dader bij een poging tot verkrachten, het slachtoffer is een maar liefst 85 jaar oude mevrouw. Ze werd in april van dit jaar door de Malinees in haar eigen huis op de grond geduwd , die daarna herhaalde pogingen deed om haar te verkrachten. Dit meldt de lokale pers die bij de rechtszitting aanwezig was en erover spreekt dat de vrouw ‘doodsangsten’ uitstond. De verdachte kon opgepakt worden vanwege DNA-bewijs en het slachtoffer hem op de foto’s kon aanwijzen.

Uit het eerdergenoemde artikel blijkt de dader geen enkel spoor van berouw toont, maar zich vooral druk maakt om zijn nieuwe accommodaties, omdat hij veel tussen politiebureaus en gevangenissen wordt doorgeschoven. Hij deed via zijn tolk herhaaldelijk de oproep om hem vrij te laten. Zijn voorlopige hechtenis is in deze zitting echter verlengd en hem is ‘poging tot verkrachting’ ten laste gelegd, de 21-jarige man uit Mali zal zich op 11 november van dit jaar voor de Utrechtse rechtbank moeten verdedigingen tegen deze aanklacht.

4 comments

  1. Men mag raciaal profileren, maar blanke mensen worden wel dagelijks geprofileerd door de door blankenhaat gemotiveerde allochtoon. Voor hen ben je de zwakkeling, het mietje, een prooi om te vernederen of te verkrachten. Deze raciaal gemengde maatschappij is wat linkse ‘verheven’ mensen beschouwen als progressief, vooruitgang en is wat zij met trots benoemen als ‘superdiversiteit’! Want : “we willen toch niet teruggaan naar de jaren ’50 zeg!” Meer dan een jaar lang hebben die linkse zeikerds geleuterd over een dolgedraaide crimineel die stierf door een overdosis nadat hij arrestatie weigerde. Voortdurend worden Europeanen onthoofd, verkracht of is er terrorisme. Blanke slachtoffers interesseert hen niet, want voor hen is diversiteitspolitiek belangrijker dan empathisch vermogen opbrengen voor blanke slachtoffers van etnisch geweld. Ook deze raciaal gemotiveerde poging tot verkrachting is voor hen niet interessant, het is maar een fait divers, een weetje, iets om snel te vergeten. En iets om liever nooit over te praten, want het zou maar eens moeten gebeuren dat blanken merken dat er wel degelijk een verschil is tussen rassen. Als blanken nog een toekomst willen in Europa dan worden ze beter zo snel mogelijk wakker.

    1. Foutje in de eerste zin sorry “Men mag NIET raciaal profileren” (behalve de vreemdeling die mag dat wél).

  2. Waar waren de hulpverleners toen? Hulp voor die verkrachter natuurlijk, … want ik ben politiek super correct.

  3. Justitie in Nederland en België zijn een puinhoop. Fake democratie en fake justitie naar Belgisch en Nederlands model moeten vervangen worden door het Amerikaans model.

Comments are closed.