[FOTO’S] IJzerwake 2021 ‘Vlaanderen vrij!’

Duizenden nationalisten, van gezinnen met kinderen, jongeren tot aan ouderen, mannen en vrouwen, kwamen ook dit jaar bijeen om het stevige geluid voor een vrij Vlaanderen kracht bij te zetten op de jaarlijkse IJzerwake. Het merendeel van de dag was het weer goed en er viel enkel een druppeltje regen. Er waren een tweetal toespraken te horen van Ijzerwake-voorzitter Wim De Wit en de gasttoespraak van Hugo Maes van de Vlaamse Volksbeweging. Daarnaast nog de Eucharistieviering, samenzang en de bloemenhulde. Rondom het programma was er muziek te beluisteren van een aantal volksmuzikanten, springkussens voor de  kinderen en allerlei kraampjes van de verschillende Vlaamse organisaties.

3 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.