Duizenden nationalisten, van gezinnen met kinderen, jongeren tot aan ouderen, mannen en vrouwen, kwamen ook dit jaar bijeen om het stevige geluid voor een vrij Vlaanderen kracht bij te zetten op de jaarlijkse IJzerwake. Het merendeel van de dag was het weer goed en er viel enkel een druppeltje regen. Er waren een tweetal toespraken te horen van Ijzerwake-voorzitter Wim De Wit en de gasttoespraak van Hugo Maes van de Vlaamse Volksbeweging. Daarnaast nog de Eucharistieviering, samenzang en de bloemenhulde. Rondom het programma was er muziek te beluisteren van een aantal volksmuzikanten, springkussens voor de  kinderen en allerlei kraampjes van de verschillende Vlaamse organisaties.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “[FOTO’S] IJzerwake 2021 ‘Vlaanderen vrij!’”

  1. Frederik Van der Linden

    Was er niet aanwezig. Als die mondvod weg mag,zal ik weer paraat zijn.

  2. Zeer familiaal, vreedzaam en met een katholiek (eucharistieviering) tintje. Zeg maar een Vlaams-Roomse wake.

  3. betonBlok Vkaming

    Alleen betonBlok Vlamingen, geen kartonnen vlamingske te zien.

Trending

%d bloggers liken dit: