De Griekse politie op het eiland Lesbos heeft een mensensmokkelaars-netwerk ontdekt, die als doel heeft om vanuit Turkije illegaal mensen Griekenland in te smokkelen. De groep bestaat uit maar liefst een tiental niet-Grieken, waaronder een aantal leden van een van de zogenaamde humanitaire NGO’s die de Middellandse Zee onveilig maken. De rol van de medewerkers van de NGO zat in het ondersteunen van de smokkelaars bij hun werkzaamheden, het zou gaan om viertal mensen, een Noor, een Amerikaan en twee Britten.

In de totaliteit zouden er een 2.500 migranten Griekenland zijn binnengesmokkeld. De Grieken zijn extra verontwaardigd omdat de NGO’s en hun medewerkers voorwenden dat ze migranten vanuit humanitaire motieven helpen. De politie van Lesbos heeft laten weten dat deze smokkelwerkzaamheden al bezig zijn vanaf juni 2020 en de NGO-medewerkers ‘substantiële ondersteuning hebben geboden aan de georganiseerde illegale smokkelnetwerken van migranten’.

De zaak ligt na een maandenlang onderzoek inmiddels bij de openbaar aanklager. De aanklacht is het ondersteunen van de illegale binnenkomst van buitenlanders op Grieks gebied, spionage, het onderzoek bemoeilijken en een aantal andere overtredingen van de wetten.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Griekse politie arresteert mensensmokkelaars, waaronder leden ‘humanitaire’ NGO”

  1. EigenVolkse Europeaan

    Sanctioneren met een onbarmhartig vonnis ter zake ! ONS Fort Europa dient ONS legaat te zijn aan ONZE telgen en ergo niet vergooid aan illegaal binnendringende asielkolonisten !

  2. Wij hebben vrienden die op een van de Griekse eilanden wonen. Wij horen dat ze daar niet lachen met die immigranten, en terecht ook. De politie en kustwacht treden strikt en correct op, de Grieken hebben een traditie van afkeer tegen Arabieren, die werden 400 jaar geleden buitengekegeld en worden er niet geduld.
    Als je die verhalen hoort zou je zin krijgen daarheen te verhuizen.

  3. Nu pas🤔🤔🤔 ben benieuwd hoe dit weer af gaat lopen zal wel weer een doofpotje gaan worden en ze gaan vrolijk verder met binnen sluizen van den vreemdeling.
    Tis da.

Trending

%d bloggers liken dit: