Meer dan tweeduizend moslims namen gisteren bij de start van het offerfeest een Haags voetbalveld in beslag om daar gezamenlijk te bidden. De corona-maatregelen werden aangegrepen om groots uit te pakken en aan de hele buurt te laten zien dat de islam in opmars is. Het evenement werd georganiseerd door de nabijgelegen Annour Moskee, een moskee die in het verleden al eens door onderzoekers als salafistisch is aangemerkt. Moslims vieren drie dagen offerfeest en slachten daarbij een schaap, gewoon omdat alle moslims dit doen.

Deze Annour Moskee is in het verleden door onderzoekers doorgelicht omwille van de lezingen die daar door salafisten werden gegeven. Het salafisme is een extremistische uitleg van de islam zoals die o.a. vanuit Saoudi-Arabië wordt doorgegeven. Het salafisme roept op tot een letterlijke interpretatie van de Koran en daarmee ook om niet-moslims te bekeren en te bestrijden.

In de moskee worden normaliter met regelmaat lessen aan kinderen gegeven, zoals Arabisch en over de Koran. Daarnaast is er een lesprogramma voor mannen en vrouwen, uiteraard in een gescheiden gebedsruimtes, ook vooral voor het leren van het Arabisch en het bestuderen van de Koran.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Offerfeest: Moslims provoceren in Den Haag met publiek gebed naast moskee”

  1. En waar blijft die stoere M.E .
    Of waren die nog doodmoe van het in elkaar rossen van opa,s van de demonstratie tegen de corona maatregelen.

  2. Dat beeld (foto in supra) illustreert perfect de inclusief maatschappij van de twee Barten (Somers en De Wever). Referendum: Zelfstandig Vlaanderen of Kalifaat Vlaanderen ?

  3. Een schande, net als de biddende politieagenten in een moskee in Amsterdam.

  4. Geen commentaar.
    Tis da eej.

Trending

%d