Deze hoge papierstapel hebben wij – met hartelijke dank – geleend van De Dagelijkse Standaard, die zich op internet voorstelt als no-nonsense en betrouwbaar. De stapel bevat, naar ik lees in een twiet van politieke stokebrand Geert Wilders (PVV), duizenden aangiftes van de afgelopen jaren. Allemaal doodsbedreigingen, allemaal van moslims: ‘uit de hele wereld, van NL tot Pakistan en de Palestijnse Gebieden. Vanwege mijn islamkritiek. Weg vrijheid. Maar ik zal altijd doorgaan. Vechten vóór vrijheid en tégen de islam!’

Als DDS het haast onwerkelijk noemt dat een politicus in Nederland al bijna zeventien (17!) jaar niet vrij over straat kan gaan, dan kan je als redelijk wezen toch niet anders dan die mening volmondig bijtreden. En laat nu net in dat hyper tolerante, heel de wereld met het vingertje wijzende ‘Hup Holland Hup’, het een politicus onmogelijk  kan worden gemaakt zijn mening vrij te uiten. Al bijna 17 jaar, écht waar! Stel het je maar eens voor, Vlamingen die zich blauw (…) ergeren aan het spandoekenvonnis van de Vier van Voorpost, dat zo’n Wilders, of je het met hem eens bent of niet, wegens de rabiate haat van aanhangers die bezeten zijn van een religieuze waan die elk ‘samen’ leven onmogelijk maakt, geen stap buiten de deur kan zetten zonder beveiliging. En op de koop toe door zijn ‘achtbare’ collega’s van de gevestigde partijen wordt gemeden als een pestlijder uit een donker verleden.

Of de achtbare Dames en Heren, al zijn ze dan ontslagnemend – pardon, demissionair – misschien eens zouden willen overwegen of de pestlijder wellicht ‘inhoudelijk’ geen gelijk zou kunnen hebben, al was het maar gedeeltelijk? Ach kom, wie wil het in de politiek nu over inhoud hebben? Het gaat hem over de toon, meneer, en die toon van Wilders, brrrrrr. En altijd maar diezelfde afgezaagde islamdreun. En laat die haatzaaier dan nog het lef hebben om in De Dagelijkse Standaard te laten optekenen dat zijn toon altijd dezelfde zal blijven ‘of mensen dat nu leuk vinden of niet’. Wilders zal altijd blijven doorgaan omdat, zegt hij vrank, bepaalde pijnpunten gewoon benoemd moeten worden en ‘als men keer op keer blijft struikelen over gekozen woorden van de partij, dan is dat hun probleem’. Inderdaad, zolang de migratiepolitiek niet drastisch over een andere, een autochtone, boeg wordt gegooid, blijft de noodoproep gelden: MINDER! MINDER! MINDER! En dat geldt evenzeer voor de Dietsers aan de onderkant, in wier naam ik Geert Wilders in zijn strijd voor het grote gelijk heel veel fortuin maar géén Fortuyn… zou willen toewensen.  

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Hollands onvrije mening: kan het nog Wilder(s)?”

 1. Ik vind de vervolging van de Gouden Dageraad politici (van Griekenland) veel erger dan wat zionist wilders uitsteekt. Hij zegt natuurlijk veel goede dingen (anti-islam), maar zal nooit over de joodse macht en invloed in het Westen spreken. Heel gevaarlijk wat mij betreft .

  Enkele dagen geleden is de ondergedoken Christos Pappas gevonden en gearresteerd.

  https://www.bbc.com/news/world-europe-57688889

  En kosher-nationalisten zullen geen woord reppen over de vervolging van de Gouden Dageraad. Sterker nog; ze zijn het waarschijnlijk 100% eens met dat hele gedoe (overigens georganiseerd door pisrael en hun links-liberale ratten hier in Europa, en de nep-nationalisten zwijgen in alle talen).

  Ik walg daarvan.

  1. Pro-Palestina adept

   Onderschat de “lange arm” niet van de filosemitische, pro-Zionistische Lobby die intentioneel en volkomen onterecht een amalgaam maakt van anti-Zionisme (een politieke visie) en antisemitisme (jodenhaat). Zeker maar niet alleen in de USA zit deze uitermate kapitaalkrachtige Lobby in de binnenzak der politici en rechters. Ten bewijze, telkens weer werd ELKE anti-Israel resolutie die de UNO ooit uitgevaardigd heeft, ooit geblokkeerd door de USA, die over veto recht beschikt en dat zijn controleerbare constataties, FEITEN !

 2. jan hammerbacher

  Dietsers aan de onderkant? Vlaanderen is met andere woorden de kont der Nederlanden?

 3. haha haha ja joh, what to do?? Gistermiddag nog sprak ik met twee donkerkleurige Syrische mannen hier uit mijn buurt, lodewijk van deyselhof delft, en eentje zei trots van wij nemen het over hier, wij fokken veel kleintjes hahah haha ik zei hem van ach joh Nederland is een Kenniseconomie hahha Nederland heeft niets aan hersenloze mongooltjes uit INdia en kattennaties zoals mij en Wieroe. Laat ze maar fokken hahah haha Busje komt zo joh!!!

  Ben al oud ok, en ziek, ongeneeslijk, dus ik heb het allemaal losgelaten. Nu begrijp ik Islam wel beter en de parameters in het nieuwe model hebben mijn inzichten vergroot en ook de oplossingen zijn nu scherper gesteld, geheel 100 % pacifistisch, ik denk dat 95 procent van alle Pro Nederlandse lui geen geweld willen of nastreven. Nu heb ik de blauwdruk voor een pacifistische oplossing, met WIN/WIN gentlemen’s agreements.

  PS1:
  diverse marok meiden die ik al jaren ken geilen op geert wilders en stemmen volgens mij op PVV. Marokkanen zijn toch slimmer dan je zou denken ok, ik ken hen nu beter en Marokko is een zielige Ochlocratie, demagogen aan de macht.
  PS2:
  Islam zelf is ok, en 100 % biologisch natuurlijk ok, nu begrijp ik de vele religieuze parameters. Het Hindoeisme is ahw nog erger dan Islam ok, mbt vrouwen onderdrukking, homohaat, kaste discriminatie, blankenhaat, negerhaat enz. Hindoes die ik kende zijn behoorlijk discriminerend en racistisch.

 4. Islamofoob = schrik van de Islam

  Wilders is geniaal/

Trending

%d bloggers liken dit: