60-jarige Londenaar doodgestoken in ‘willekeurige aanval’

De Londense politie is op zoek naar getuigen van een steekpartij waarbij gisteren een man van 60 jaar om het leven kwam. De aanval vond plaats in Oxford Circus, in het centrum van Londen, om acht uur ‘s avonds. Het slachtoffer overleed later in het ziekenhuis. De vermoedelijke dader van de steekpartij is een man van 25 jaar, die ter plekke tegen de grond werd gewerkt door een aantal omstanders. De man wordt momenteel vastgehouden op verdenking van moord en het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel.

Hoofdinspecteur Vicky Turnstall liet aan het dagblad Daily Mirror weten dat er momenteel niet wordt gezocht naar andere daders, en dat het incident wordt gezien als een ”…willekeurige en niet uitgelokte aanval”. Ook wil zij het publiek ervan verzekeren dat de aanval op het moment niet in verband wordt gebracht met terrorisme. Mensen die getuige zijn geweest van het incident, of die beelden hebben opgenomen, worden nu verzocht om zich te melden bij de politie. De politie is in het bijzonder op zoek naar twee skateboarders, die de verdachte hebben aangehouden.

2 comments

  1. De dader is waarschijnlijk een ijslander , aan hanger van eennoud germaans heidendom . en dat mag zeker niet bekend gemaakt worden , anders lijd dit tot stigmatisatie

    1. Neen het is een…”verwarde man”(sic) ja ja, echt waar, vraag het maar aan om het even welke volkomen politiek-correct gedegenereerde gazettenpraat schrijvelaar, die dat zal beamen….

Comments are closed.