In de Weense Erzherzog-Karl-Straße werd afgelopen zaterdag in de vroege ochtend het levenloze lichaam van Leonie (13) gevonden. Ze was een normaal Oostenrijks meisje, geliefd bij haar vriendinnen, en ze viel op door haar heldere groene ogen. Ze groeide op in het historische stadje Tulln, dat slechts 40km verwijderd is van de hoofdstad. 

Al op zondag maakte de politie bekend dat Leonie door verstikking om het leven was gekomen. De Oostenrijkse krant Kronen Zeitung berichtte dat het een afschuwelijke en langzame dood was. De verstikking vond plaats doordat de daders met hun knieën de hals en borstkas steeds verder indrukten.  

Na de moord, die plaats vond in een huis, hebben de daders het lichaam versleept naar buiten en achtergelaten bij een boom. In de afgelopen dagen werden daar veel bloemen en kaarsen neergelegd. De ouders van Leonie hebben er een foto van haar neergezet.  

Gisteravond zijn de twee daders opgepakt. Het zijn twee Afghaanse asielzoekers, die volgens hun papieren 16 en 18 oud zijn. De Weense politiewoordvoerder Barbara Gass heeft bekend gemaakt dat beiden al een uitgebreid strafblad hebben. Het is nog onduidelijk hoe de twee Afghanen Leonie naar de stad hebben gelokt.  

Vindplaats Leonie

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “Oostenrijkse Leonie (13) gewurgd door twee Afghanen”

 1. Er is meer informatie vrijgegeven inzake de dood van Leonie. Het meisje is wel degelijk verkracht door de 2 immigranten. De hele zaak is gewoon hartverscheurend…

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/vienna-two-afghan-refugees-drug-rape-strangle-13-year-old-vienna-girl/

 2. De media zal hier geen seconde aan besteden. Dit past niet in hun anti-blanke agenda.

  In Griekenland is een 25 jarige zwangere vrouw verkracht door immigranten. Na de verkrachting vroeg ze hulp aan 2 voorbijgangers, ook immigranten, die haar eveneens hebben verkracht…

  https://www.breitbart.com/europe/2021/06/27/raped-migrant-pregnant-woman-pleaded-help-but-passers-raped-her-too/#

 3. De leugenpers vond het niet de moeite waard om hierover te berichten? Als het niet op ReactNieuws stond, had ik dit niet eens geweten. Het is duidelijk dat het linkse regime niet begaan is met blanke slachtoffers van diversiteitsterreur. Kaarsjes branden zal dit probleem niet oplossen.

 4. De daders werden heel waarschijnlijk beinvloed door de huidige wijdverspreide gedachte : WLDM (White Lifes Don’t Matter).

 5. Doodstraf !!!

 6. Weer bloemen en beertjes … voor die arme verwarde daders natuurlijk …

Trending

%d