Oostenrijkse Leonie (13) gewurgd door twee Afghanen

In de Weense Erzherzog-Karl-Straße werd afgelopen zaterdag in de vroege ochtend het levenloze lichaam van Leonie (13) gevonden. Ze was een normaal Oostenrijks meisje, geliefd bij haar vriendinnen, en ze viel op door haar heldere groene ogen. Ze groeide op in het historische stadje Tulln, dat slechts 40km verwijderd is van de hoofdstad. 

Al op zondag maakte de politie bekend dat Leonie door verstikking om het leven was gekomen. De Oostenrijkse krant Kronen Zeitung berichtte dat het een afschuwelijke en langzame dood was. De verstikking vond plaats doordat de daders met hun knieën de hals en borstkas steeds verder indrukten.  

Na de moord, die plaats vond in een huis, hebben de daders het lichaam versleept naar buiten en achtergelaten bij een boom. In de afgelopen dagen werden daar veel bloemen en kaarsen neergelegd. De ouders van Leonie hebben er een foto van haar neergezet.  

Gisteravond zijn de twee daders opgepakt. Het zijn twee Afghaanse asielzoekers, die volgens hun papieren 16 en 18 oud zijn. De Weense politiewoordvoerder Barbara Gass heeft bekend gemaakt dat beiden al een uitgebreid strafblad hebben. Het is nog onduidelijk hoe de twee Afghanen Leonie naar de stad hebben gelokt.  

Vindplaats Leonie

7 comments

  1. De leugenpers vond het niet de moeite waard om hierover te berichten? Als het niet op ReactNieuws stond, had ik dit niet eens geweten. Het is duidelijk dat het linkse regime niet begaan is met blanke slachtoffers van diversiteitsterreur. Kaarsjes branden zal dit probleem niet oplossen.

    Like

  2. De daders werden heel waarschijnlijk beinvloed door de huidige wijdverspreide gedachte : WLDM (White Lifes Don’t Matter).

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.