Jürgen Conings: vindplaats is bedevaartsoord, morgen herdenking, REACT-facebookpagina geschrapt

In het Dilserbos in Dilsem-Stokkem staat alles dit weekeinde in het teken van het afscheid van oorlogsheld en Vlaams nationalist Jürgen Conings.

Op de vindplaats van zijn lichaam is het een komen en gaan van honderden Vlamingen die hun respect komen betuigen. Er zijn bloemen, ruikers, kaarsjes, ereplakkaten en kaartjes. De afkeuring door het volk van de hysterische leugencampagne van regime&pers van de voorbije weken kon niet indrukwekkender zijn. De Vlamingen eren een moedig militair, die in de steek gelaten werd toen hij hulp nodig had.

Intussen blijven de voorbereidingen doorgaan voor een sereen en respectvol herdenkingsmoment morgen zondag om 14 uur, aan parking 4 Dilserbos – Sparrendal. De lokale VLD-burgemeester heeft het verboden, maar de voorbereidingen gaan door. De herdenking wordt gesteund door het voetbalsupportersnetwerk ‘United’, door oud-militair Tomas Boutens en zijn Project Thule, en door oud-parlementslid Rob Verreycken van Project Yggdrasil. Carrera Neefs en haar Nationale Beweging doen niet meer mee.

De repressie en de censuur vanuit het regime rond Jürgen Conings draaien intussen op volle toeren: de Facebookpagina van REACTNIEUWS werd nu blijkbaar, zonder ons in te lichten, door Facebook volledig geschrapt. Oorzaak was blijkbaar ons laatste wapenfeit: het plaatsen van deze afbeelding, die meer dan 1000 keer gedeeld werd en meer dan 100.000 keer bekeken werd. Alhoewel er in die afbeelding manifest niets illegaals staat, was dat voor het linkse Facebook teveel ‘vrije mening’ – en dus werden we daar monddood gemaakt. Het zij zo: Facebook is stilaan toch passé. Volg ons dus zeker op Telegram, de plek waar nog échte vrijheid van mening is!

Je vindt ons Telegramkanaal op:

https://t.me/reactnieuws

4 comments

 1. Goede avond mensen,

  Mag ik vragen: hoe kan ik jullie bij Telegram toevoegen aan mijn contacten?

  Met Groot-Nederlandse groet,

  Stefaan E.R. Oplinus

  Hier en aan de overkant Daar en hier is Nederland (Theodoor van Rijswijk, 1811 – 1849)

 2. ja ik moet telegram account maken zsm, mijn facebook accounts zijn 6 weken geleden alletwee keihard disabled, en ik vind dit dictatuur.
  Jurgen Conings heeft geen vlieg kwaad gedaan en hij koos liever voor zijn eigen zelfvernietiging dan de Verschroeide aarde aanpak, zoals ik het zou doen ok als ik een Commando was en wapens zou hebben. gelukkig heeft mijn medicatie van de psychiater eea voorkomen vroeger al, anders was allang vergaan en vergeten.
  Misdadig dat men Anti Blank is op Facebook en zo discrimineert, BLM mag, ja zielige afrikanen die zelf extreme racisten en fascisten zijn. MOet ik de bewijzen op tafel leggen hiervan??
  Jurgen Conings liet een ideaal achter, een martelaars boodschap en wij van het Delftse Arisch Katten legertje geven hem toch gelijk. Katten wijsheden zijn altijd op een hoger niveau.
  NOg pakweg tien of twintig jaar en heel Europa zal ploffen, omdat China en INdia nu al de harde witte euro en dollar dus monetair aan het ondermijnen zijn en de zielige, pijnlijke neerwaartse (prijs) inflatie trend is nu al begonnen.

Comments are closed.