Brekend: Somaliër pleegt aanslag in Würzburg

Deze middag heeft er in de binnenstad van het Duitse Würzburg (Beieren) een afschuwelijke aanslag plaatsgevonden. Een 24-jarige Somaliër begon met een groot mes willekeurig op Duitsers in te steken. Er zijn drie doden en minimaal zes zwaargewonden. Omstanders probeerden de vreemdeling te stoppen.  

De politie heeft de kleurling in zijn been geschoten en daarmee verder bloedvergieten gestopt. De terrorist is buiten levensgevaar. Al direct na de aanslag opperen de liberale media dat het zou gaan om een “geestelijk verwarde man”, echter blijkt uit de schokkende beelden de ware toedracht. 

7 comments

 1. Maar o wee als je vreedzaam met een spandoek staat , om gewoon deze wantoestanden aan te klagen…..

 2. Dit is wat liberalen ‘de kracht van diversiteit’ noemen. Deze neger werd gevoed en gehuisvest voor duizenden euros op kosten van de belastingbetalende Duitser. Als dank heeft hij het leven verwoest van minsten 9 mensen en hun families, iets wat simpelweg voorkomen had kunnen worden door deze neger simpelweg niet toe te laten binnen Europa. Liberalen hebben het weer ‘geschafft’ en zullen deze aanslag wederom weglachen, zodat ze nog wat verder homopropaganda door de strot kunnen duwen van weerloze kinderen.

 3. Moeder Merkel beschouwt immers alle Afrikanen als haar kinderkens, want zwarten zijn toch net als kleine ondeugende wat labiele kleuters die moeten verzorgd en gepamperd worden. Gelukkig is er de hoog opgeleide moreel superieure blanke Angela die daarenboven een vrouw en tevens een onberispelijke antiracist is. Wie doet nog beter? Kom op, linkse dromers, zet je voordeur wagenwijd open …

 4. Afgelopen nacht is bekend geworden dat de negroïde dader het vooral voorzien had op vrouwen en “Allahu Akbar” riep.

  1. dus hij is een lafaard ok, zwakke, ongewapende, weerloze vrouwen zo aanvallen. Lafaard, zwakkeling, laat hij maar een Indiase Kadet of geharde Commando aanvallen zou ik zeggen. Onbeschaafd ventje, niet ridderlijk.

 5. Ook daar zal het Systeem zich weer in 1001 politiek-correct bochten wringen om politiek-correct te kunnen camoufleren dat het om autochtonofoob racistisch geïnspireerde moord en geweld gaat want de slogan “Diversiteit is een verrijking” moet ook daar overeind blijven. Daarom zal er weer gewag gemaakt worden van een “verwarde man”(sic) want voor autochtonofoob racistisch geweld wordt immers over de Linkse schouder opzij gezien !

 6. ja welke politici mogen wij bedanken nu voor deze ‘VERRIJKING’ ???

  Gaat goed met de MULTIKUKELUKU, meer geweld, meer criminelen uit Afrika is goed voor de werkgelegenheid, blijf vooral POSITIEF denken, ook dit is dus het linkse positivisme van Massa import gelukszoekers,

  op deze manier hoef je geen dure film kaartjes meer te betalen, elke dag Afrikaanse Rambo shows live he gewoon op straat voor je cafe.

  De beelden zijn duidelijk, dit is geen verwarde persoon, dit is iemand met wapen training en veel blankenhaat. Ik ken zulke kleurlingen persoonlijk, incl hindoestanen die ook blankenhaters zijn, echt teleurstellend.

  Stem daarom PVV of FVD of Pro Nederland of stem niet.

  Natuurlijk immigratie maximum percentage is net 10 (minderheid 1 op 10) tot 20 (minderheid 1 op 5) procent geloof ik in een menselijk dorp of stad. Nu is dat lokaal al op 47 procent tot zelfs 95 %, vb schilderswijk, transvaal, echt onnatuurlijk.

Comments are closed.