Je hoeft geen ‘doorgeslagen’ aanhanger van ‘idiote’ complottheorieën te zijn om je neus op te halen voor de manier waarop de ‘bevoegde instanties’ van het officiële belgieksken de zaak-Conings hebben afgehaspeld. Het ontsiert alvast die ‘bevoegden’ dat zij als een soortement kroon op de klopjacht naar de staatsvijand nummer 1, zonder enig aanwijsbaar of tastbaar bewijs van medeplichtigheid, de verweesde en door onzekerheid en intens verdriet al wekenlang gekwelde geliefde van de extreem-gevaarlijke – nee, erger nog, de extreem-rechtse – militair kwamen aanhouden, haar telefoon afpakten en haar bij nacht en ontij in de bak smeten. Op grond van welk artikel in de wet, Excellenties van dwergregering Vivaldi? Ik bedoel: op grond van welk artikel in de politiestaat met méér dan alleen maar corona-beperkingen?

Een kopstuk van een democratisch gemandateerde partij waarop sinds het ontstaan van de elfjescoalitie Vivaldi, een ‘politiek-correcte’ klopjacht aan de gang is, meende te weten waarom die burgemeester op zijn bergvelo had gezegd een lijkengeur te hebben waargenomen die hij herkende. De politiek niet correcte politica zei die herkenning te begrijpen, want die man is van de VLD. Niet direct subtiel te noemen, kan je zeggen, maar is de klopjacht op een militair met een ferme staat van dienst, die 11 gevaarlijke missies in opdracht van het edel vaderland heeft uitgevoerd en, wellicht met psychische verwerkingsproblemen aan zijn lot overgelaten, door het lint is gegaan en wapens heeft ontvreemd en wellicht – toon het volk de bewijzen! – opperviroloog Van Ranst en moskeeën ‘zou’ hebben bedreigd, is zo’n massale klopjacht op kosten van de belastingbetaler die géén bewijzen mag zien, dan zo subtiel??!!

Hoeveel kogels heeft de staatsvijand nummer 1 op MVR in zijn SH, zijn Safe House, afgevuurd? Hoeveel Limburgse moslims heeft Jürgen heeft de staatsgevaarlijke korporaal aangerand? Eenieder weet dat het antwoord op die vraag over heel de lijn negatief is. En had er, boven op de €650.000 die de nooit geziene klopjacht de belastingbetaler al had gekost, geen psychiatershonorarium af gekund om de stellige verklaringen van de familie dat ‘Jürgen zoiets nooit zou doen met zijn hart van koekebrood’, op hun waarde te toetsen? Elf vredesmissies voor het edel vaderland; weet je nog? Wat wellicht heel wat belasting betalende burgers wél onthouden zullen hebben, maar wat in heel de euforie omtrent de goede afloop van het Coningsdrama, van hogerhand niét meer is herhaald, is de niet mis te verstane opdracht in het begin van de klopjacht dat de militair bij ontdekking in de bossen, mocht doodgeschoten worden.

Het wordt tegenwoordig vaak gebracht in een vreemde taal: licence to kill. Hoge varens, hoge hypocrisie. Het bevel mag dan later niet meer zijn herhaald, maar alle landgenoten – tous ensemble – die in die dagen TV hebben gekeken of gazetten hebben gelezen, zullen zich de gegeven opdracht van toen beslist herinneren. Bespaar ‘het volk’ dus maar de in krokodillentranen gedrenkte schijnheiligheid dat Jürgen in leven had moeten blijven. Welnu, op die wake nabij zijn huis heeft sjottend belgië het kunnen zien: JC lééft!  Hij blijft voor altijd de ‘held van het volk’, tot spijt van wie dat ‘officieel’ benijdt. JC RIP.          

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Dilserbos: de geur van varenhoge hypocrisie”

  1. Liliane Cottenie

    Dat kan alleen maar in een kunstmatig land waar ze niet om hun onderdanen geven en de militairen
    Alleen als kanonnenvlees dienen zonder rechten……in dat land leven wij waar alles wordt geregeld door de poenpakkers en profiteurs zonder de minste gene

  2. De publieke (liberaal gestuurde) reactie was inderdaad disproportioneel. Vanaf het ogenblik dat de politieke achtergrond van JC bekend werd voor het liberale Directoire in de Wetstraat was zijn virtueel doodsvonnis getekend. Vivaldi vertoeft in oorlogsmodus met de Vlaams nationalisten. De staatsveiligheid, politie en justitie vertoeven in hoogste staat van alarm. De slechte peilingen voor de links liberale (OVLD) geradicaliseerden en hun handlangers maakt hen alleen maar driester. De repressie in Mechelen voorspelt niets goeds voor de toekomst. Liberalen zijn nu tot alles in staat. In 1933 brachten ze zelfs Hitler aan de macht, in Spanje Franco, in Chili Pinochet. Quid in België 2024: Zullen ze het redden zonder de PVDA/PTB aan boord te nemen?

  3. Geen naïeveling

    Zelfs een doofstomme blinde kan met zijn ellebogen aanvoelen dat dit griezelfilm narratief met verroeste ijzerdraad en behangerslijm tot conglomeraat is gefabriceerd. “Wie gelooft deze mensen nog ?”

Trending

%d