(VIDEO) Dood Jürgen, familie: ‘Ze hebben hem omgebracht’

Oorlogsheld Jürgen Conings, de dappere Vlaamse militair die 11 keer in buitenlandse missies met eer zijn volk en vaderland diende, is dood. Zijn lichaam zou gisteren gevonden zijn in het Dilserbos, door een VLD-burgemeester die ‘toevallig’ in de buurt was…

Daarmee is definitief duidelijk dat Jürgen Conings onschuldig is aan alle plannen en misdaden die hem in de schoenen werden geschoven door het belgische regime en zijn leugenpers: extreemrechts terrorisme, aanslagen beramen, mensen bedreigen, mensen willen ombrengen… Jürgen heeft geen vlieg kwaad gedaan. Hij was een veteraan met littekens die door het belgische systeem in de steek werd gelaten, maar een held van het volk bleef. En zo zal zijn naam onthouden worden tot in eeuwigheid.

De hulde-afbeelding van REACTNIEUWS werd intussen al duizenden keren gedeeld en door tienduizenden bekeken en goedgekeurd.

In een eerste reactie voor de talrijk aanwezige ploegen van de leugenpers gaven de naaste familieleden van Jürgen hun reactie. Zij wijzen op een aantal héél vreemde toevalligheden.

Een schokkend feit dat zij aanhalen (‘ haar telefoon werd afgenomen’) is dat de vriendin van Jürgen dit weekeinde zonder enig concreet element door het Belgisch regime zomaar een nacht in de gevangenis werd gegooid. In een democratische rechtsstaat kan dat niet; in de Sovjet-Unie, de DDR en de Belgische liberale dictatuur kan dat wel. Het past perfect in de golf van intimidatie en censuur die de liberale volksverraders Bart Somers en Vincent van Quickenborne over het land laten rollen.

Daarnaast haalt de familie ook andere vreemde zaken aan, vooral het feit dat er bij aanvang van de klopjacht een hele reeks schoten werd gehoord. Daarvoor geeft het Belgische regime nog steeds geen afdoende uitleg. De bewering dat die schoten ‘per ongeluk’ zouden gelost zijn is lachwekkend: zo’n ‘accidental discharge’ is voor elke soldaat in een elite-eenheid meteen C4. Laat staan dat er meerdere achter elkaar zouden gelost worden… ‘Hij werd omgebracht’, zegt de familie stellig.

Terecht vraagt de familie ook waarom de brief die Jürgen zou gestuurd hebben met ‘bedreigingen’ niet publiek gemaakt wordt. Wat heeft men te verbergen? Is de inhoud te schadelijk voor het regime, en moest Jürgen daarom het zwijgen opgelegd worden?

De video waarvan sprake wordt momenteel door het regime actief gecensureerd; vooral op Facebook worden accounts in een enorme omvang geblokkeerd als de video gedeeld wordt. Wij brengen hem dus graag hier online.

22 comments

 1. Was Jürgen Conings een “oorlogsheld”? Misschien, ik weet het niet. ReactNieuws weet het. Uiteraard wéét ReactNieuws het! Daarom mijn retorische vraag: welke bijzondere heldendaden heeft hij verricht tijdens zijn opdrachten in het buitenland? (Dergelijke opdrachten behoren waarschijnlijk tot het takenpakket waarvoor hij in dienst ging. Ze brengen naast zijn soldij een zeer mooie bijkomende vergoeding op, iets wat ik maar normaal vind, en wat ik die soldaten overigens absoluut gun. Maar ze maken van een beroepsmilitair nog geen oorlogsheld.)

  NVDR: Hij heeft eervol deelgenomen aan 11 buitenlandse missies in oorlogsgebied, waaronder de strijd tegen de halsafsnijdende Taliban in Afghanistan. Als een militair in hun handen valt, mijnheer de linkse postkaart, dan wordt hij levend onthoofd. In tegenstelling tot linkse islamovers is zo’n man een oorlogsheld, die ook gezien en begrepen heeft wie de vijand is.

  Werd hij “verraden” door het Belgische “regime”? Hoe kan een regime een persoon verraden? Met wie of wat heeft het regime daarvoor gecollaboreerd?

  NVDR: Er werd tegen hem een valse klacht ingediend wegens ‘racisme’, en daarvoor werd hij door de militaire spionagedienst ADIV gesanctioneerd, ook al vond het gerecht dat er géén misdrijf gepleegd was. Dat is verraad aan eigen soldaten.

  Wordt hij echt geëerd “het” Vlaamse “volk”? Door hoeveel procent van de bevolking moet hij worden geëerd om te kunnen zeggen dat “het volk” hem eert?

  NVDR: Ja, dat moet pijn doen, hé? Verkiezingsuitslagen, Trump, Brexit, Conings: de werkelijkheid wordt voor linkse mensen steeds pijnlijker. Mooi zo.

  Door de vondst van het lichaam is het volgens ReactNieuws “definitief duidelijk” geworden dat Jürgen Conings onschuldig is “aan alle plannen” (…): “aanslagen beramen, mensen bedreigen, mensen willen ombrengen, …”. Het feit dat iemand dood is bewijst natuurlijk van geen kanten dat hij nooit plannen had gemaakt om een of ander te doen.

  NVDR: We zijn benieuwd. We wachten op het eerste bewijs. Men is onschuldig tot het tegendeel bewezen is.

  Zelfs al zou hij nooit, schriftelijk of mondeling, bedreigingen hebben geuit tegen wie of wat ook, dan blijft nog altijd het feit dat hij wapens heeft gestolen, en meer wapens dan hij er nodig had om zijn kerstboom te versieren of om op zijn schouw te zetten.

  NVDR: VLD’ers stelen miljoenen van ons belastinggeld en komen er straffeloos mee weg. Wat vindt het volk het ergste?

  Wanneer asielzoekers ergens voedsel of spullen stelen dan heeft ReactNieuws het al vlug over dieven, over winkelplunderaars, dus over bandieten en criminelen, dus over een bedreiging voor de mensen uit de buurt. Wanneer een – zeer waarschijnlijk zieke, en dus ontoerekeningsvatbare! – soldaat oorlogswapens steelt, dan noemt datzelfde ReactNieuws hem een “held van het volk”.

  NVDR: Hij nam die wapens niet mee om ze te verkopen en zijn zakken te vullen, en deed er niemand kwaad mee ) behalve helaas zichzelf. Voor een lijst van alle zware misdaden door uw geliefde asielzoekers, volg gewoon reactnieuws.

  Maar misschien heeft Jürgen Conings helemaal niets gestolen, en werd heel dat gedoe verzonnen door – de vaste schrijvers van “comments” weten het:
  – “de pedosatanisten”
  – “boosaardige elite groepen”
  – “het van alles flikkende Systeem”
  – “het samenwerkingsverband van media, politiek, virologen”
  – “enkele kwasten die ter verantwoording geroepen moeten worden, Q & VR op kop”
  – “het PoCo-Loge-Repressieapparaat”,
  en, ik was het allerbelangrijkste bijna vergeten,
  – de aloude, alom bekende “Lügenpresse”.

  NVDR: Ja, zeker dat laatste woord is goed gekozen.

  1. Meneer de linkse postkaart jurgen is en blijft een held ✊🙏 hij wist mischien wel iets wat niet geweten mocht worden daar is nu een einde aangekomen triestig 😪

   1. Mevrouw de extreemrechtse postzegel,

    Uw overschot van gelijk lijkt me verwaarloosbaar klein.

    Een werknemer die gaat lopen met een paar laptops van zijn werkgever is dus, volgens uw waarden en normen, een held. Volgens mij is zo iemand gewoon een ordinaire dief. Maar zo’n dief lijkt me niet per se gevaarlijk. Het leger zal dan heel terecht geen soldaten inzetten om hem te zoeken, en dat lijkt me ook absoluut onnodig.

    Een soldaat die uit de kazerne meerdere oorlogswapens steelt is volgens uw normen een held. Volgens mij is zo iemand een dief, geen ordinair onnozel diefje, maar een dief die zeker wél gevaarlijk is, of gevaarlijk kan zijn. Naar zo iemand kan maar beter wél intensief worden gezocht. Dat is gelukkig ook gebeurd.

    Stel u eens voor: een Waals politieman die ooit een tijdje lid is geweest van een communistisch partijtje, meldt via een of ander obscuur medium dat hij ene Langendries gaat molesteren. Waarom? Weet ie waarschijnlijk zelf niet eens! Geesteszieken hebben niet altijd een reden nodig om misdaden te plegen. Kort daarna verdwijnt die man, en mét hem enkele politiewapens. Een paar weken later blijkt dat hij zelfmoord heeft gepleegd met één van de gestolen pistolen. Zouden u, mevrouw de extreemrechtse postzegel, en u allen die mijn antwoord nooit gezien zullen krijgen, zo’n Waalse, linkse politieman als“autochtone held” gaan huldigen?

    Komaan, stop dat gezever!

    Jürgen Conings is geen slachtoffer van obscure machten, maar van keuzes die hij zelf heeft gemaakt. En zoek voor één keer zélf op wat de opdrachten van Belgische militairen in Afghanistan inhielden. Die opdracht was niet, zelf schietend en vechtend, rechtstreeks oorlog voeren met de – inderdaad verschrikkelijke! – Taliban.

    En ten slotte: “hij wist misschien wel iets wat niet geweten mocht worden”. “Misschien” weet ook u wel iets wat niet geweten mag worden. En ook ik weet zeker wel iets dat beter niet geweten wordt. Maar ik verzamel noch steel oorlogswapens. U, hoop ik, ook niet?

    1. Iemand die zo een onzin uitkraamt zoals jij komt met volle zekerheid uit de linkse hoek gekropen waar schandalen zich ophopen, corruptie schering en inslag is, waar hetgene wat niet normaal is als normaal verkocht wordt, waar ze de pedalen met de realiteit volledig kwijt zijn en waar de meningen van weldenkende mensen, vaak met tastbare bewijzen onderbouwd, worden afgedaan als complottheorie, extreemrechts enz… enz….. Blijkbaar hebben ze links gewoon lak aan bewijzen en feiten en is het enkel en alleen hun ideologie geboren in hun zieke geesten die telt en waarachter ze zich proberen schuil te houden voor de tijd die hun nog rest. Ik heb 2 posts van je gelezen en de derde zal ik gewoon negeren omdat ik daar kotsmisselijk van wordt.

     1. Ik dank u voor uw zinnige reactie op mijn onzin. U hebt met melding van concrete feiten, stevig onderbouwde tastbare bewijzen en een volmaakt logische redenering zeer gedetailleerd elk punt in mijn gedachtegang weerlegt. Eindelijk heeft iemand mij afdoende kunnen aantonen waarom Jürgen Conings wel een held is, en de honderden andere soldaten die ooit in het buitenland opereerden dat niet zijn, of toch niet in die hoge mate. Door uw toedoen besef ik nu hoe terecht het is dat de heer Conings geëerd wordt door “het Vlaamse volk”!

      Mijn redenering was dom.

      Nu, redeneren is altijd dom – volgens sommigen. Ik heb het vroeger nog geweten maar ik was het vergeten: “Nicht raisonieren kameraad, weer u scherp en eind als een soldaat !”

      Aangezien u mijn antwoord niet zult lezen heeft het ook geen zin dat ik u hierbij mijn diep medeleven betuig in verband met uw spijsverteringsproblemen.

      1. Het is wel “u weerlegt met melding van…”, maar natuurlijk “u hebt (…) weerlegd”. Misschien zou ik beter mijn tekst redenerend herlezen voor ik “reactie plaatsen” intik.

  2. Prachtige weerwoorden van uw redactie richting linkse postkaarten die de strop om hun nek beginnen te voelen, zo moet dat gaan!

  3. Bij de opsommig vergeet u de heer Jefke van Afgebrokenhuyze

  4. Jefke scheidt (schijt ?) zijn gebruikelijke kolder af. Doe zo voort Jefke, tot onze genotsvolle hilariteit. Waarom gaat u het niet “stand up” proberen, ik wil u best als manager promoten ; “De Hilarische Jefke Show” . Beeldt u echter niet in dat wij u ooit ernstig zullen nemen, dat kunt u onmogelijk van ons verwachten wanneer u telekns zo’n onzin blijft schrijvelen !

  5. Erger kan niet! We zullen hem eren als iemand die de strijd aanbond tegen het onrecht! En tegen een totalitaire staat!

 2. Als je dat geweer ziet naast hem,dat ligt aan zijn linkerzijde met de loop omhoog, was jurgen linkshandig ?
  Als je tegen een boom gaat zitten en je legt je geweer naast je neer ,dan is dat toch met de loop naar beneden ?

 3. Waarom denken al die soldaten toch dat ze geeerd worden na hun dienst of dat ze helden zijn .
  Als je ondertussen nog niet weet dat je een tool bent die afgedankt uitgescheten en als het moet vermoordt wordt ben je erg langzaam van begrip.
  Even over eervolle missies en het land verdedigenga er maar eens goed voor zitten :  Oorlog voor olie iraq:  Zoek maar even op IVAW winter soldier kom je genoeg tegen uit eerste hand dus niet via via .

 4. Op de verjaardag van Van Ranst beweren ze dat ze ineens Jürgen Conings gevonden hebben. Het is duidelijk met opzet dat zij hun leugens zo doorzichtig maken.

  Psychologische oorlogvoering door het pedosatanisch bewind waarvan Kwikske en De Croo gezichten zijn. Beiden zijn trouwens geconnecteerd met het Wereldeconomisch Forum van de transhumanist Klaus Schwab met zijn “Great Reset”. Opvallend dat die twee als ministers aangesteld werden op het moment van de poging tot uitvoering van die “Great Reset”.

  Let ook op de intimidatiepraktijken tegen de vrouw waarmee Conings samenleefde. Wordt zij misschien bedreigd om haar te doen zwijgen over iets waarvan de pedosatanisten niet willen dat het naar het publiek uitlekt?

  1. Inderdaad op deze manier werken de boosaardige elite groepen. Alles wordt openbaar gemaakt, en voor veel mensen is het ongeloofwaardig tot ze zien dat het ook zo gebeurd.

 5. 400 soldaten hebben wekenlang gezocht met warmtecamera’s, infraroodcamera’s en speurhonden in de omgeving waar Jurgen uiteindelijk is gevonden (vlakbij zijn wagen). Een speurhond kan 100.000 keer beter ruiken dan een mens. Een speurhond kan al iets ruiken op 200 meter afstand. Een speurhond kan zelfs een lijk ruiken als het onder water ligt. En dan zou ik moeten geloven dat Jurgen daar al 3 weken lag zoals de leugenpers beweert?
  Rust in vrede Jurgen. Veel sterkte aan zijn naasten. Wij staan aan jullie zijde.

 6. tDat het Systeem ter zake van alles geflikt heeft dat het daglicht nooit zal mogen zien kunnen we alleen maar stellig vermoeden

  1. Vermoedens en veronderstellingen nemen de media en politici al te vaak in de mond, waardoor ze hun geloofwaardigheid volledig verliezen bij de bevolking.

 7. Zelf ervaring met het monddood maken in de zaak van Jürgen Conings, tijdens de zoekacties in het begin werd ik meermaals geblokkeerd en mijn account werd verder beperkt voor 60 dagen. Nu opnieuw door het delen van de onverknipte interviews en een prachtige tekst van een vriend van hem!
  Deze zaak heeft mijn ogen geopend over hoe de media, politiek, virologen samenwerken, zo erg.
  Bedankt hiervoor Jürgen, jij verdient nog een medaille!

 8. Deze zaak stinkt erger dan zijn lijkgeur!
  Bij begin van de zoekactie werd “License to kill” gegeven, waarom? mocht hij misschien niet meer praten?
  Er werd buitenlandse hulp ingeroepen, waarom? waren ze misschien bang dat de Belgen zouden weigeren om
  raak te schieten?
  Toen hij VR zou belaagd hebben, waarom heeft die dan de politie niet gebeld?
  Moest hij echt van plan geweest zijn VR te doden, zou hij dat dan op voorhand kenbaar gemaakt hebben?
  Moest hij echt van plan geweest zijn VR te doden, zou die dan nu nog geleefd hebben?
  In elk geval moeten er volgens mij enkele kwasten ter verantwoording geroepen worden, Q & VR op kop.
  Ik wens de familie veel sterkte en hoop dat de waarheid naar boven komt.

 9. Zou hij dan een kogelvrije vest gedragen hebben om zich te zelfmoorden met een kogel ? Bizarre “logica’ ! Straks probeert het PoCo-Loge Represseiapparaat ons nog wijs te maken dat hij zichzelf 3 keer door het hoofd geschoten heeft alvorens hij. overleden was.

 10. Wie zou er een kogelvrije vest dragen om zich met een kogel te zelfmoorden ? Misschien zou dat wel passen in de bizarre “logica” van het PoCo-Loge-Repressieapparaat. Straks gaan ze ons nog proberen wijs te maken dat hij zich 3 keer door het hoofd heeft geschoten alvorens hij overleden was…

Comments are closed.