Internationaal nieuws waar u bij de Nederlandstalige mainstreammedia niets van zult horen: In de Amerikaanse staat Georgia is een zwarte man aangeklaagd voor het verwonden van vijf mensen. Tyran Roberts, 39 jaar jong, werd vorige zondag gearresteerd door de politie van de stad Columbus, nadat hij op verschillende plaatsen op ogenschijnlijk willekeurige mensen had geschoten. Hij was in het bezit van een 9 millimeter pistool, dat hij eerder had gestolen.

Tijdens zijn verhoor maakte Roberts al snel duidelijk dat hij een specifiek doelwit voor ogen had: Blanke mannen, die eruit zien als militairen, waarvan hij geloofde dat ze hem iets aan hadden gedaan. Roberts verklaarde aan de politie dat dit type man hem veel had ontnomen gedurende zijn leven, maar noemde geen specifieke zaken. Vier van de vijf slachtoffers van Roberts waren Blank, de vijfde was zwart.

Roberts begon zijn raciaal gemotiveerde schietpartij in Phenix City, dat ligt in de deelstaat Alabama, alvorens zich naar de deelstaat Georgia te verplaatsen. Hij wordt nu aangeklaagd voor zware mishandeling, alsook voor illegaal wapenbezit. Een aanklacht in de staat Alabama wordt ook nog verwacht. Zijn advocaat vroeg maandag tijdens de zitting of Roberts’ mentale gezondheid onderzocht kan worden, omdat hij zou leiden onder waandenkbeelden en een gebrek aan realiteitszin.

Opmerkelijk is dat de rechtbank in het geval van meneer Roberts wel rekening moet houden met een raciaal motief voor zijn daden. Dit komt natuurlijk vooral omdat Roberts zelf aangaf dat dit het geval was. Als hij zijn mond had gehouden tegenover de politie, dan waren de schietincidenten eerder toegeschreven aan zijn mentale klachten. Was de situatie omgekeerd, dan was de Blanke verdachte nu wel onderzocht op anti-zwarte sentimenten. Roberts mag vanwege zijn zelfverklaarde raciale motivering niet op borgtocht vrij komen.

Dit doet ook een bredere vraag rijzen over interraciaal geweld in de Verenigde Staten. Het zal veel lezers bekend zijn dat, wat de mainstreammedia ook zegt, dit vooral een fenomeen is van zwarte daders en Blanke slachtoffers. Hoe vaak linksen ook zeggen dat ras niet bestaat, en hoe vaak ‘’rechtsen’’ ook zeggen dat ze kleurenblind zijn, de gemiddelde zwarte heeft weinig problemen met het maken van raciaal onderscheid. In hoeveel zwart-op-Blanke misdrijven speelt het ras van het Blanke slachtoffer een rol voor de dader? We zullen hier pas duidelijkheid over krijgen wanneer justitiële instellingen interesse krijgen in deze vraag, en alert zijn op rassenhaat onder zwarten zoals ze dat bij Blanken zijn.

Columbus-politiechef Freddie Blackmon liet overigens weten dat alle slachtoffers van Tyran Roberts waarschijnlijk zullen herstellen, en dat dus niemand in levensgevaar verkeert.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Racisme in Amerika: Zwarte man verwondt vier Blanken”

  1. Om te zien waar zwarten toe in staat zijn: kijk naar de stand van zaken in Afrika, en in casu Zuid-Afrika, de voorbije decennia.

  2. Vlaamse Stamboek Europeaan, PoCo-foob

    Anti-blank racisme en dito discriminatie daar wordt ook in ons land door PoCo-censuur lichtzinnig overheen gestapt. Meer nog, autochtonofobe discriminatie is zelfs geïnstitutionaliseerd in het PoCo-Systeem met het uit de Linkse duim gezogen concept der “positieve actie”(sic), waardoor een meerderheid ongesanctioneerd mag en kan discriminatoir achteruitgestoken worden ten voordele van een minderheid ! Dit PoCo-principe primeert kennelijk zelfs op de Constitutie , art 10 (alle Belgen gelijk voor de Wet) en art 11 (verbod op discriminatie), begrijpe wie kan, wie dus politiek-correct geïndoctrineerd is. Dit gaat zelfs zo enorm ver dat de Overheid autochtonofoob discriminatoir WEL een “Minderhedenforum” subsidieert maar GEEN “Meerderhedenforum” ondanks het feit dat bij de meerderheid, de autochtonen dus, het hoogste debiet aan een veelvoud van belastingen wordt afgeperst en afgetroggeld om hieruit subsidies te melken om dergelijke flagrante autochtonofobe discriminatie te financieren ! Hoe lang moeten autochtonen dit manifeste onrecht nog BLIJVEN dulden ? Met ons electoraal vonnis van 2024 zullen we eindelijk nog eens kunnen terug stampen naar dat vermaledijt autochtonofoob discriminatoir politiek-correct gedegenereerd Systeem ! DOEN !

Trending

%d bloggers liken dit: