Extreemlinks verstoort EK-match, verwondt toeschouwers

Een actievoerder van de extreemlinkse organisatie ‘Greenpeace’ heeft het begin van de voetbalmatch Frankrijk-Duitsland verstoord, en daarbij supporters in levensgevaar gebracht. Met een zwaar ventilator-toestel op de rug ramde hij verschillende fans, die met verwondingen naar het ziekenhuis moesten afgevoerd worden. Daarna crashte hij op het veld.

De actie van Greenpeace past in de agressieve linkse strijd van de club tegen de autobouwer Volkswagen. Die zet momenteel volop in op de uitrol en ontwikkeling van elektrische modellen, maar voor de extremisten gaat het niet ver genoeg: de verkoop van auto’s met een dieselmotor moet ‘meteen’ stoppen. Dat daarvoor de productiecapaciteit voorlopig nog ontbreekt, dat er daarvoor hoegenaamd niet genoeg elektriciteit voorhanden is, laat staan groene stroom: dat zijn logische en wetenschappelijke argumenten, die de linkse extremisten niet willen horen…

Onlangs pleegde Greenpeace al een grootschalige inbraak met diefstal op een afgesloten terrein, waar nieuwe Volkswagens gestald waren. De wagens werden opengebroken en de sleutels gestolen. De schade voor het bedrijf loopt in de honderdduizenden euro’s.

Het is overigens daarom dat het terecht is om Greenpeace als ‘extreemlinks’ te plaatsen: de organisatie gebruikt geweld, in dit geval inbraak en diefstal, om zijn doelstellingen na te streven. Maar daarnaast is Greenpeace ook actief voor open grenzen en de omvolking van Europa door moslims.

De steeds agressievere acties van Greenpeace, waarbij men gewonde burgers op de koop toe neemt, past in twee evoluties: de directeurs van NGO’s als Greenpeace verdienen fortuinen, en daarvoor moet het aantal leden en donoren op peil gehouden worden. Dat kan enkel met spectaculaire stunts. Daarnaast is er de snelle radicalisering van extreemlinks in Duitsland, die de overheid grote zorgen baart. Er zijn nu al meer dan 30.000 linkse extremisten in Duitsland, en het aantal brandstichtingen, aanslagen en zelfs moordpogingen (o.a. met hamerslagen op het hoofd van rechtse mensen) stijgt. De hysterische bangmakerij rond ‘het klimaat’ door de leugenpers speelt daarin een belangrijke rol.

Wie meer wil weten over hoe Greenpeace van het padje af raakte moet deze verklaring zien van één van de mede-oprichters ervan, Patrick Moore:

5 comments

  1. Waarom heeft de Politie die ECO-fascistische onverlaat niet uit de lucht geschoten om verder onheil te voorkomen ?

  2. Elektrische voertuigen zijn alleen al wat de productie betreft vervuilender dan fossiele wagens tijdens hun hele levensduur. Bovendien moet je de vervuiling van de elektriciteitsproductie mee in beschouwing nemen. Komt de elektriciteit van windenergie of zonnepanelen dan rijd je inderdaad “schoon”, maar dat geldt maar voor een beperkt percentage van de Belgische elektriciteitsproductie. Komt de elektriciteit uit de kerncentrale dan is er geen CO2-vervuiling maar zit je met het probleem van kernafval. Komt de elektriciteit uit biomassa, gas of steenkool dan is het even vervuilend, het enige verschil is dat de rook uit de schoorsteen van de centrale komt in plaats van uit je uitlaat. Bijkomende problemen: als iedereen op hetzelfde moment zijn elektrische wagens begint op te laden zal dat voor pieken op het netwerk zorgen die opgevangen moeten worden. Bovendien zijn er voor de productie van de batterijen zeldzame metalen nodig. Ten eerste worden die vaak in mensonwaardige omstandigheden gedolven, ten tweede zijn er wetenschappers die eraan twijfelen of er op onze planeet wel genoeg voorraden van die metalen zijn om iedereen een elektrische wagen te geven, zeker als landen als China zich blijven ontwikkelen zoals ze nu doen.

  3. Als er 1 ding zeker dan is het dat al deze groenen totaal geen kennis van zaken hebben. Veel van hun voorstellen zijn slechter voor het milieu. De moderne diesels zijn totaal niet zo vervuilend. Het is wachten tot wanneer de eerste zonne panelen moeten afgevoerd worden. Elk klimaatplan waar niets in staat over geboortebeperking is voor mij geen serieus plan. Zelfs een holbewoner heeft een netto bijdrage aan CO2.

  4. NGO’s worden door Gutmenschen allerhande graag als ‘middenveld’ bestempeld. Het probleem met die zogenaamde middenveldorganisaties is dat ze lokaal middelen ronselen, zwaar wegen op het beleid op lokaal, gewestelijk en federaal niveau maar nergens verantwoording afleggen. Hun democratische legitimiteit is subzeron, daarom is het ongehoord dat beleidsmakers vertegenwoordigers van die NGO’s zelfs maar ontvangen. Ze hanteren dezelfde tactiek als de multinationals die ze beweren te bestrijden om een deconstructivistische, extreemlinkse agenda uit te voeren. En we moeten het hen nageven, tot nu toe slagen ze er goed in.

  5. Om hun gelijk te halen gaan ze zelfs tegen hun eigen dogma’s in : met zo ’n benzinevrbruikende ‘paramoteur’ gaan rondvliegen om ons aan te zetten (te verplichten?) alles wat op fossiele brandstof werkt, aan de kant te zetten. Iedereen moet dus strikt hun principes volgen, behalve zijzelf . Hoe onnozel kun je zijn.

Comments are closed.