Het moderne profvoetbal, met zijn huurlingen, waanzinnige salarissen, financiële schandalen en capriolen, biedt niet meer veel om enthousiast over te zijn,  laat staan zich te verheugen. Daarom is het in dit troosteloze landschap waar handel en reclame-demagogie met elkaar verstrengeld zijn, gepast te wijzen op de waardigheid van het gedrag van de Kroatische en Hongaarse nationale elftallen, die weigerden zich te onderwerpen aan de masochistische bevelen van de politieke correctheid.

De woordvoerder van de Kroatische nationale ploeg, Tomislav Pacak, bevestigde aan opgeroepen pers dat de nationale ploeg niet van plan is om voor de Euro-wedstrijden ook maar één knie te plaatsen, zoals de groteske gewoonte is geworden in stadions sinds de dood van de Afro-Amerikaanse crimineel George Floyd en de explosie van de Black Lives Matter-beweging.

Op een persconferentie legde Pacak uit dat dit zogenaamd antiracistische ‘ritueel’ geen deel uitmaakte van de protocollen van de UEFA en dat zowel het bestuursorgaan van het Europese voetbal als de spelers en het management van het Kroatische team gekant waren tegen het introduceren van politiek en ideologie in de sport.

Het Hongaarse team stond ook in de vriendschappelijke interland tegen Ierland niet op één knie op het veld in het Ferenc-Szusza Stadion van Boedapest.  De Ieren die dat wel deden – ze hadden zich in het verleden trotser en moediger opgesteld – werden door het Magyaarse publiek van het veld gejouwd. Terecht, volgens ons.

Er is slechts één ding onder de hemel waarvoor men moet buigen: genialiteit, en slechts één ding waarvoor men moet knielen: goedheid.

Victor Hugo

Enkele dagen eerder, tijdens de wedstrijden van Engeland tegen Oostenrijk en Roemenië, had een deel van het Britse publiek ook al gejoeld toen The Three Lions, de Engelse nationale ploeg,  op één knie gingen zitten. Geconfronteerd met deze verontwaardiging, een teken dat een deel van de Engelse bevolking ernstig genoeg begint te krijgen van berouw en etno-masochisme en vermeend racisme vertelde Engeland-coach Gareth Southgate aan de krant The Guardian: “Ik denk dat we ons in een situatie bevinden waarin sommige mensen denken dat het een politiek standpunt is, waar ze het niet mee eens zijn. Maar de spelers doen het niet om die reden.” Waarom dan wel, mijnheer Southgate?

Hoewel de reactie van het Engelse publiek de hoop op een opstand tegen het dictaat van een dwingend antiracisme suggereert, kan men toch opnieuw een diepe kloof constateren tussen West-Europa, dat verzand is in zelfingenomen conformisme en zich terugtrekt, en de Oost-Europese landen, waar waardigheid, volksverbondenheid en nationale trots nog de boventoon voeren.

Voor hoelang? Men kan zich deze vraag inderdaad met recht stellen, gezien de vastberadenheid van de Europese Unie en de globalistische lobby’s, zoals de Open Society van George Soros, de Bilderberggroep, enz, om het morele en identiteitsgebonden verzet te breken, met name door chantage-subsidies en andere volksvernietigende manipulaties.

Knielen voor een Afro-Amerikaanse crimineel, een drugsdealer die, tot vijf jaar werd veroordeeld voor een revolver te plaatsen op de buik van een zwangere vrouw ? Geen sprake van ! Volgens de katholieke kerk verwijzen knielingen naar drie traditionele betekenissen: boete, aanbidding en dienstbaarheid. Hoe we dat in verband kunnen brengen met Floyd, hebben we het raden na.

Kniel thuis zoveel als jullie willen, heren Lukaku en Co, maar betrek er geen natie of volk bij.  Een volk dat u alle kansen heeft geboden.

Afgelopen zaterdagavond voelde ik me even een Rus.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “Knielende miljonairs uitgefloten….”

 1. De Roze Janetten steunen een gewelddadige extreem-linkse agenda en verdienden dat fluitconcert van de Russen. De Russen zijn veel mannelijker en gaan niet op hun knielen kruipen als een bende mietjes. BLM (Blacks Love Money) is een afpersingsgroepering die blanken emotioneel en vooral financieel wil chanteren door hen een misplaatst schuldgevoel aan te praten. Marxistische BLM leider Patrisse Khan-Cullors is nu miljonair dankzij dit verdienmodel en woont nu in een luxe-villa in de meest blanke wijk van LA.
  90% van alle zwarten die vermoord worden in de VS, worden vermoord door andere zwarten. Zwarten moorden elkaar uit in hun eigen wijken in Chicago, Baltimore, Atlanta, Compton, Detroit, vaak door bendegeweld. Zwarte mannen plegen meer dan 50% van alle moorden in de VS, terwijl ze slecht 6% van de populatie uitmaken. Uit gegevens van ‘The Bureau of Justice Statistics’ blijkt dat blanke Amerikanen veel vaker het slachtoffer zijn van interraciale misdaad dan zwarte Amerikanen. Waar is dat vermeende geweld tegen zwarten? Het is een goedkope leugen om de werkelijke waarheid te verbergen, nl. de structurele terreur van zwarten tegenover blanken.
  Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt ze wel.

  1. Knap geschreven, u geeft op een waardige en feitelijke wijze weer wat velen denken.

   1. Dank u wel voor het compliment. Ik wil u zeker het kanaal ‘Every Day’ aanraden op Telegram. Op dit kanaal kan je alle vergeten slachtoffers bekijken van zwarte terreur. Deze slachtoffers krijgen geen gezicht in de media omdat het niet in het anti-blanke narratief past. https://t.me/everyday1350

  2. Jean-Jeanot-Jeanette

   “Janetten” ? “Jeanetten” zeker,

 2. Ratteke Maurice

  De voetbalbond zou beter een boete per knieling van 10000 € toekennen aan die knielers als boete voor een doel die niet thuis hoort in een voetbalwereld, dit is discriminatie voor het blanke ras, waarom knielt men niet voor de moorden op de kleine kinderen die uitgemoord worden door zwarte criminelen. Hoe absurd kan het niet zijn. Hopelijk komt de boete er toch voor de voetbalbond als er nog verstand in de kop zit.

 3. Brabançonne Sjotneger

  Wij knielen om onze voetbalschoen nestels vast te doen

 4. Sneeuwblankje, Blankenberge

  Waarom wordt een Amerikaanse neger “Afro-Amerikaan” genoemd en een Amerikaanse blanke niet discriminatoir “Europeo-Amerikaan” ? Er is blijkbaar geen enkele uitspraak in de Jurisprudentie traceerbaar die de notie “neger” als vermeend “racistisch” bestempeld, geen enkele, laat u dus ter zake niks op de mouw spelden door PoCo-gazettenpraat schrijvelaars. Een neger “Afrikaan” bestempelen is trouwens discriminatoir tegenover bruine “Afrikanen”, Berbers uit Noord-Afrika en blanke “Afrikanen”, Afrikaners, telgen der Boers uit Zuid-Afrika, die dan geen “Afrikanen” zouden zijn. “Afrikaan” is een geografische term en geen etnische. Daarom is een Braziliaanse neger een “Zuid-Amerikaan” en zeker geen “Afrikaan” want Afrika heeft immers geen enclaves in Brazilië.

 5. Terecht dat die hypocrieten uitgefloten worden. Dat deze fiscale sjoemelaars hierbij eer betuigen aan de draaideurcrimineel George Floyd, met een strafblad van Seattle tot Miami, is toch een brug te ver. Of zijn het dan toch brothers in crime zonder moraal?

Trending

%d bloggers liken dit: